Pre-lipo massage

Pre-lipo massage/ presurgery massage

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je operatieve ingreep adviseren we de Pre-lipo massage. Dit maakt het verwijderen van het vet tijdens de operatie gemakkelijker en de canule richt hierdoor minder schade aan. Ook minimaliseert de massage de kans op blauwe plekken. 

De Pre-lipo massage helpt bij het activeren van het lymfesysteem waardoor afvalstoffen en vocht beter afgevoerd worden. Dit bevordert het algehele herstel na de operatie.  

Wat gaan we doen?

De Pre-lipo massage is een stevige manuele massage die technieken van de bindweefselmassage en lymfedrainage bevat om de onderhuidse vetverklevingen los te maken. De huid versoepelt en draagt bij aan de elasticiteit en een goede doorbloeding.

Tijdens de Pre-lipo massage vinden we het belangrijk om je zoveel mogelijk ins- en outs over je proces na de ingreep mee te geven. Zo weet je precies weet wat je kunt verwachten en kun je zelfverzekerd en gerust je operatie ondergaan. 

Afterlipo

Zij gingen je voor:

Habibe S.
Lees verder
Super vriendelijk, goede voorbereiding pre-operatie, fijn en vertrouwd omgeving.
Myron F.
Lees verder
Super fijne ervaring. Pre-lipo dus voel me niet op m’n gemak met m’n lijf. Maar ze was zo lief, alle schaamte snel voorbij! Tot de 20e, als ik al geopereerd ben!!
Nuray E.
Lees verder
Hi, Heel goed geïnformeerd en geadviseerd over de operatie, ben erg tevreden, en ga meer gerust de operatie in! Top dank je wel voor de service en vakbekwaamheid.
Sarah F.
Lees verder
Zeer professioneel en verstand van zaken. Veel uitleg en informatie gekregen ter voorbereiding op mijn ingreep. De ruimte is prettig en verzorgd en de masseuse was heel lief. Ik raad het iedereen aan.
Previous
Next

Voordelen Pre-liposuction massage

Advies

Wij adviseren 3 behandelingen. Plan de behandeling 1 maal per week in tot een week voor de operatie.

Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water voor een optimale vochtafdrijving.

Houd er rekening mee dat de Pre-lipo massage als pijnlijk kan worden ervaren. Bij elke behandeling houden we rekening met jouw pijngrens. Let op: de intensiteit van de Pre-lipo massage is hoger dan bij de Afterlipo massage.  

Breng geen bodylotions of olie aan op de delen van het lichaam die we gaan masseren. Zo zullen de bindweefselgrepen goed uitgevoerd worden.

Zorg ervoor dat je minimaal 2 uur voor je massage gegeten hebt. Heb je bijvoorbeeld om 10:00u een afspraak? Dan raden we aan om een maaltijd om 8:00u te nuttigen.

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Geen zorgen, je kunt blauwe plekken krijgen. Minimaliseer deze door Arnica gel te smeren en/of Arnica druppels te gebruiken.

Je kan wat vermoeid raken en hoofdpijn krijgen door de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage.

We bevelen een wandeling van 20 minuten aan voor een goede doorbloeding.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Afspraak maken?

Plan jouw Pre-lipo massage behandeling in!