Over Bodyshape Clinic

Bodyshape Clinic

Bodyshape Clinic is gespecialiseerd in afterlipo massages, de aftercare en andere unieke massagebehandelingen. Wij helpen met toonaangevende eigen ontwikkelde technieken vrouwen en mannen voor en na hun operatieve ingreep. Onze professionele aftercare behandelingen gaan hand in hand met deskundig advies en hoogwaardige producten. Ook bieden wij effectieve bodyshapingmassages aan met invloeden uit Brazilië, Colombia en de Dominicaanse Republiek.

Unieke massagetechniek voor het beste resultaat

Als eerste in Nederland hebben wij onze eigen massagetechniek ontwikkeld. Onze behandelingsmethodes zijn een combinatie van eigen massagegrepen en verschillende technieken die we hebben opgedaan in Nederland, de Dominicaanse Republiek en Zuid-Amerika. Inmiddels hebben we al meer dan 15000 massages uitgevoerd en blijven we onze methodes verfijnen en verbeteren.

Comfortabele en veilige omgeving

Wij begrijpen uit eigen ervaring dat een operatieve ingreep samen kan gaan met uiteenlopende emoties. Daarom zorgen we ervoor dat Bodyshape Clinic een veilige en comfortabele omgeving is voor iedereen. Bij ons vind je gelijkgestemden waarmee je indien gewenst ervaringen kunt delen. Daarnaast staan onze ervaren massage-specialisten klaar om je alle ins- en outs te geven over je herstelproces. Zo kun je ook thuis actief aan de slag.