Aanbevolen door artsen

Bodyshape clinic wordt warm aanbevolen door diverse artsen:

Dr Mustafa Aydinol

“Massages are as important as the surgery itself. It is important to choose a professional massage service like the Bodyshape clinic as it will significantly help you to see the results of the procedure faster and help you recover faster and better.”

Team Dr Mahmut Ozgul

Hallo geïnteresseerden of al geopereerde patiënten. Na een ingreep is het erg belangrijk om lymfedrainage massages te nemen en raden wij dit ten zeerste aan bij onze patiënten. Na een ingreep zal je onderhuid erg getraumatiseerd zijn en zal je vanwege het verwijderen van de vetten voor een “periode” veel vocht vasthouden.

Om deze te onderdrukken raden wij aan om massages te nemen die ervoor zorgen dat het vocht wordt afgevoerd waardoor je beter hersteld, opgelucht voelt en vooral om de huid weer soepel te maken. Als er geen massages genomen worden heb je kans op vochtknobbels onder de huid, fibrose en kans dat je huid niet genoeg terug hecht aan je spierweefsel.

Behalve massages zijn compressiepakken (faja2) ook erg belangrijk om ervoor te zorgen dat door de dag heen het vocht wordt onderdrukt en dat de huid weer zal hechten aan het spierweefsel. Genoeg water drinken, gezonde voeding, massages en een faja2 zijn een must voor de post-op periode! Onze patiënten ervaren Bodyshape Clinic als veilig, vertrouwd en zeer tevreden over de massages en het advies wat ze daar ontvangen! 

We geven het een 10 👍

Healthandbeautytravel

Wij als Health and Beauty Travel hechten veel waarde aan Afterlipo massages, net zoals we het belang van de plastische arts benadrukken. Operatie + Afterlipo massages moeten als één geheel worden beschouwd. Wat dus erg belangrijk is, is voor welke kliniek je kiest. We zijn erg blij dat we een samenwerking hebben met Bodyshape Clinic. We kunnen erop vertrouwen dat onze cliënten in goede handen zijn bij Bodyshape Clinic en dat zij naar het beste resultaat streven.

An, pure care travel

Als gewaardeerde samenwerkingspartner heeft Bodyshape Clinic zich bewezen als een uitstekende keuze voor ons bedrijf. We waarderen de hoge mate van service die zij bieden aan zowel hun eigen cliënten als aan die van ons. Hun expertise, vaardigheden en klantvriendelijkheid maken hen een waardevolle toevoeging aan ons proces, waardoor we onze patiënten die voor Bodyshape Clinic kiezen nog beter kunnen ondersteunen tijdens hun postoperatieve periode. We zijn dankbaar voor de samenwerking met Bodyshape Clinic en raden hen ten zeerste aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare massage specialist.

Ahmed kalam

Een afterlipo massage, ook wel post-liposuctie massage genoemd, is een belangrijk onderdeel van het herstelproces na een liposuctieprocedure. Het omvat specifieke massagetechnieken die gericht zijn op het verminderen van zwellingen, het versnellen van het genezingsproces en het verbeteren van de algehele resultaten van de ingreep.

Bodyshape Clinic is een uitstekende keuze voor afterlipo massages in Regio Amsterdam en Antwerpen, vanwege hun uitstekende expertise, ervaring en toewijding aan hun patiënten. Hun getrainde professionals hebben diepgaande kennis van postoperatieve zorg na liposuctie en zijn bekwaam in het toepassen van specifieke massagetechnieken om optimale resultaten te bereiken.

Xander bakker

De Afterlipo care die de Bodyshape Clinic mijn patiënten aanbiedt zijn voor mij als arts een essentieel en waardevol onderdeel.

De Afterlipo massages zijn ontzettend belangrijk en bepalend voor het eindresultaat die bij de patiënten te behalen valt na een ingreep.

Ze ontzorgen mij als arts en begeleiden de patiënten warm en professioneel door het gehele proces heen.

De Bodyshape Clinic is een professionele kliniek met een mooie en warme uitstraling. Het zijn zeer ervaren masseuses die alle technieken beheersen.

Ik verwijs daarom al een aantal jaar met grote tevredenheid, en een gerust hart mijn patiënten door naar de Bodyshape Clinic.