Face Sculpting

Face Sculpting

Face Sculpting is dé nieuwste techniek om een facelift uit de weg te gaan of tenminste even uit te stellen. De massage is voor het gelaat, de hals en het decolleté. De huid wordt gelift en verstrakt waardoor die er jonger en stralender uit gaat zien. Ook zorgt deze massage voor een enorme ontspanning en het relaxen van het gezicht.

Tip

Voeg de Buccal massage toe aan de Face Sculpting massage voor een nog beter resultaat! Deze nieuwste trend qua massage verbetert de contouren van je gezicht en voorkomt en vermindert rimpels en de fijne lijntjes rondom je neus en mond. We masseren we vanuit de mond (natuurlijk wel met handschoenen aan).

De krachtige combinatie van Face Sculpting en de Buccal massage werkt op het bind- en spierweefsel in je huid, het helpt de bloedsomloop te verbeteren en het kaakgebied te ontspannen. Hierdoor werkt het als een complete work-out voor je gezicht.

Wat gaan we doen?

De Face Sculpting massagetechnieken hebben hun oorsprong uit de Indiase cultuur. Tijdens de massage reinigen en stomen we je gezicht. En met verschillende bijzondere massage-kneedtechnieken, lymfedrainage en bindweefselgrepen vertragen het verouderingsproces. 

Voordelen van Face Sculpting

Advies

Face Sculpting is het effectiefst in kuurverband. Voor het beste resultaat adviseren wij gemiddeld 6 behandelingen 1 keer per week.

Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Kom zonder make-up naar de afspraak, zodat we gelijk op een schone huid kunnen starten.

Zorg dat je een lichte maaltijd hebt genuttigd

Heb je korter dan 6 maanden voor je afspraak fillers en of Botox gebruikt, dan raden we aan de afspraak te verzette om migreren te voorkomen.

Het is fijn als de mond fris en schoon is om de Buccal massage uit te voeren.

Zorg dat je huid niet langere tijd is blootgesteld aan de zon en geïrriteerd of verbrand is.

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Gebruik geen schurende chemische preparaten (peelings).

Gebruik 24 uur geen make-up.

Afspraak maken?

Plan jouw Face Sculpting behandeling in!