Behandelingen

Heb je net een operatieve ingreep gehad, wil je je vetverbranding stimuleren of ben je toe aan een work-out voor je gezicht? Bij Bodyshape Clinic hebben we voor elke wens een passende massagebehandeling. Samen maken we een behandelplan om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken.

achieve your body goals

Afterlipo

Pre-lipo massage

Bereid je zo goed mogelijk voor op je operatie met de Pre-lipo massage. Dit maakt het verwijderen van vet gemakkelijker en je hebt minder kans op blauwe plekken. De huid versoepelt en draagt bij aan de elasticiteit en een goede doorbloeding.

LEES VERDER
Afterlipo

Afterlipo massage

Met een reeks Afterlipo massages voorkom je complicaties, laat je je lichaam shapen en zorg je ervoor dat de zwelling zo snel mogelijk afneemt. Artsen raden onze massages nadrukkelijk aan voor een goed herstel.

LEES VERDER
Anti Cellulite

Anti-cellulite massage

Verminder cellulite en verstevig en verstrak je huid met ons eigen ontwikkelde Anti-cellulite massage. Deze krachtige diepe massage is geheel afgestemd op de meest voorkomende plekken waar de cellulite zich bevindt, op de benen en billen.

LEES VERDER
After Pregnancy

Massage na bevalling

Je bent pas mama geworden en dit de eerste stap om je weer fijn in je lijf te voelen. Er is binnen een korte tijd veel veranderd. In het lichaam én mentaal. Onze postnatale massage helpt je beter slapen en vermindert de spanning in je spieren. Een ware verademing!

LEES VERDER
Bodyshape massage

Bodyshape massage

Haal het beste uit je figuur met onze signature Bodyshape massage. Voor extra contouring, verstrakking en versmalling van het lichaam. Deze geheel zelfontwikkelde massage -met invloeden vanuit Zuid-Amerika- is dé specialiteit van de Bodyshape Clinic.

LEES VERDER
Bindweefsel

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage
Ga voor de bindweefselmassage voor het verstevigen van je huid en het opheffen van vetophopingen. Deze massage is geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

LEES VERDER
Colombian bodywrap

Colombian Bodywrap

Een pittige, maar effectieve lichaamsbehandeling. Onze wrap heeft een hydraterende en huidverstevigende werking, vermindert aanzienlijk cellulite, stimuleert gewichtsverlies en brengt de vetverbranding op gang.

LEES VERDER
Facesculpting

Face Sculpting

Met Face Sculpting wordt de huid gelift en verstrakt waardoor die er jonger en stralender uit gaat zien. Daarnaast zorgt deze massage ook voor een enorme ontspanning en het relaxen van het gezicht. Combineer het met de Buccal massage voor nog beter resultaat!

LEES VERDER
Lemonbottle

Lemonbottle

Lemonbottle, de next-level vetvermindering, nu verkrijgbaar via Bodyshape Clinic. Say goodbye tegen overtollige vetcellen op je lichaam.

LEES VERDER