Afterlipo massage

Afterlipo massage/ postsurgery massage

Wist je dat je na je liposuctie niet direct je ideale figuur hebt? Dit bereik je pas met de juiste nazorg. Voorkom complicaties als fibrose, ontstekingen en verhardingen met een reeks Afterlipo massages. Deze zorgen voor het shapen van je lichaam, het afnemen van de zwelling en het verplaatsen van vocht naar de juiste delen van het lijf. Je huidlagen zullen hierdoor mooi op elkaar aanhechten.

Liposuctie is een serieuze operatieve ingreep en artsen raden onze behandeling nadrukkelijk aan voor een goed herstel. Want alleen dan kun je genieten van het lijf dat je voor ogen hebt.

Waarom is afterlipo care zo belangrijk?

Bij liposuctie verwijdert de arts het onderhuidse vetweefsel met een canule. Na de operatie ontstaan mogelijk verhardingen en een hobbelige huidstructuur. De verhardingen zijn vaak het gevolg van het ontstekingsproces en weefsel-schade. Daarnaast wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule. Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor. Het kan nog weken tot maanden duren dat het lichaam vocht aanmaakt na de liposuctie. Door het lymfatisch systeem te stimuleren, vocht eruit te masseren en een goede faja aan te trekken, verlaat het vocht je lichaam.

Afterlipo

Zij gingen je voor:

Sihem B.
Lees verder
Gister mijn eerste afterlipo massage gehad bij de Bodyshape Clinic en ik ben ontzettend warm en gastvrij ontvangen. De dames die er werken gaan deskundig te werk en hebben er alles voor over om jou als klant centraal te zetten. Er wordt vanuit een deskundig oogpunt naar je lichaam gekeken en ze stellen een behandeling op maat voor je op. Ik heb mij ontzettend prettig gevoeld en niks is te gek voor de meiden. Ik voel echt dat de meiden hun werk vanuit passie en liefde verrichten, voor mij is dat heel belangrijk, vooral als je een operatie hebt ondergaan is het belangrijk dat je in goede handen bent en dat ben je bij de Bodyshape Clinic! Los van de goede zorgen staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel bij de dames en ik kijk uit naar de rest van mijn massages! Wil je dat je lichaam in goede handen is? Kies dan voor de Bodyshape Clinic! Je zult er echt geen spijt van krijgen! Aan het team van de Bodyshape Clinic!; dank jullie wel voor de goede zorgen, jullie zijn toppers!
Gulsum T.
Lees verder
Vorig jaar twijfelde ik, nadat ik een Lipo BBL ingreep had ondergaan of ik naar Bodyshape zou gaan, vanwege de afstand. Echter, na een teleurstellende ervaring bij andere masseurs, heb ik uiteindelijk besloten om voor Bodyshape te kiezen. Ze nemen uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen, werken volgens de hoogste hygiënenormen en bieden een voortreffelijke service. Ik zou het zelfs omschrijven als een exclusieve behandeling! Als gevolg daarvan heb ik besloten om opnieuw voor Bodyshape te kiezen na mijn buikwandcorrectie. Ik ben door alle masseurs behandeld en kan geen voorkeur aangeven, omdat ze allemaal uitmuntend werk leveren.
Sjoerma P.
Lees verder
Ik vond het heel eng deze eerste afspraak na mijn operatie. Dame die me heeft behandeld bracht echt de rust terug bij me en heeft alles heel goed uitgelegd. Ik voel zeker verlichting.
Previous
Next

Wat gaan we doen?

Afterlipo massage of te wel postoperatieve massage bestaat uit vele technieken. Dit is afhankelijk van het lichaamsdeel en de hoeveelheid weggenomen vet. De meest voorkomende wijze die we gebruiken, is een speciaal samengestelde manuele massagetechniek om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Die zorgt ervoor dat het lymfesysteem opnieuw activeert en dat het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.We gebruiken een combinatie van technieken uit de Dominicaanse republiek, Colombia en Brazilië die een verschillende intensiteit hebben afhankelijk van je herstel na je ingreep. Tijdens de massage zullen we mogelijk ook het vocht eruit masseren via de incisies die de arts heeft gemaakt of doormiddel van een naald en optrekspuit. De massagetechniek helpt zwelling te verminderen en esthetische resultaten te verbeteren. Door het extra vocht naar je lymfeweefsel masseren, neemt het lichaam dit sneller op en voorkomt het eventuele infecties. Ieder lichaam is anders en heeft een plan nodig dat aansluit op het persoonlijke genezingsproces. Na de eerste massage maken we een persoonlijk behandelplan.

Voordelen Afterliposuction massage

Advies

Start tussen de 3-7 dagen na je liposuctie of buikwandcorrectie met de massages. Ben je in het buitenland geopereerd? Dan raden we aan om een dag na aankomst te starten met masseren, dat geeft het lichaam de tijd te acclimatiseren na de vlucht.

Al eerder een liposuctie gehad?

Heb je al een tijd geleden een liposuctie gehad en nu last van complicaties? Ook dan kun je bij ons terecht.

Reviews

Xander bakker
Lees verder
De Afterlipo care die de Bodyshape Clinic mijn patiënten aanbiedt zijn voor mij als arts een essentieel en waardevol onderdeel. De Afterlipo massages zijn ontzettend belangrijk en bepalend voor het eindresultaat die bij de patiënten te behalen valt na een ingreep. Ze ontzorgen mij als arts en begeleiden de patiënten warm en professioneel door het gehele proces heen. De Bodyshape Clinic is een professionele kliniek met een mooie en warme uitstraling. Het zijn zeer ervaren masseuses die alle technieken beheersen. Ik verwijs daarom al een aantal jaar met grote tevredenheid, en een gerust hart mijn patiënten door naar de Bodyshape Clinic.
healthandbeautytravel
Lees verder
Wij als Health and Beauty Travel hechten veel waarde aan Afterlipo massages, net zoals we het belang van de plastische arts benadrukken. Operatie + Afterlipo massages moeten als één geheel worden beschouwd. Wat dus erg belangrijk is, is voor welke kliniek je kiest. We zijn erg blij dat we een samenwerking hebben met Bodyshape Clinic. We kunnen erop vertrouwen dat onze cliënten in goede handen zijn bij BodyshapeClinic en dat zij naar het beste resultaat streven.
Dr. Ahmed kalam
Lees verder
"Massages are as important as the surgery itself. It is important to choose a professional massage service like the Bodyshape clinic as it will significantly help you to see the results of the procedure faster and help you recover faster and better."
Previous
Next
Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water om de vochtafvoer te stimuleren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

Zorg dat je een lichte maaltijd hebt genuttigd

Loop ieder uur 5 minuten om het lymfesysteem te activeren

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Je kan je na de massage vermoeid voelen door de afvalstoffen die vrijkomen. Neem voldoende rust.

We bevelen elk uur een wandeling van 5 minuten aan voor een goede doorbloeding en om het lymfesysteem te activeren.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Haal de volgende supplementen in huis om je herstel te bespoedigen:

  • Arnica tegen blauwe plekken 
  • Bromellaïne voor het weefselopbouw 
  • Selderijzaad tegen vocht 
  • Post op thee tegen vocht 

Afspraak maken?

Plan jouw Afterlipo massage behandeling in!