fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
WAT GEEF JE EEN KERSVERSE MOEDER (CADEAUTIP)

Wat geef je een kersverse moeder (cadeautip)

Na de bevalling is het vooral genieten van het nieuwste gezinslid en worden de ouders vaak overrompeld met cadeaus. Hoewel cadeaus voor de baby natuurlijk zeer welkom zijn, is het soms ook leuk om na te denken over een uniek cadeau voor de kersverse moeder. Wat geef je een kersverse moeder dan? Een after-pregnancy massage! 

 

Wat doet een after-pregnancy massage? 

Tijdens en na de bevalling wordt het lichaam van een kersverse moeder flink belast. Er is immers binnen korte tijd veel veranderd aan het lichaam. De buik zet uit, spieren worden opgerekt en het lichaam houd meer vocht vast. Het extra gewicht tijdens de zwangerschap zorgt bij veel vrouwen ook voor rug-, nek-, en schouderklachten. Als de kersverse mama borstvoeding geeft dan worden de rug, nek en schouders ook na de bevalling regelmatig belast. 

Naast het feit dat het lichaam belast wordt, duurt het voor veel mama’s even voordat natuurlijke vormen terug zijn. Als je een after-pregnancy massage cadeau geeft dan geef je een massage cadeau die pijn verlicht, ontspannend werkt én de natuurlijke vormen van het lichaam terugbrengt. Wij combineren een lymfedrainage massage met body shape technieken waardoor vochtophoping minder wordt en zwellingen verminderen. Een after-pregnancy massage is kortom het perfect cadeau om kersverse moeders mee te verwennen. 

Pluspunten van een after-pregnancy massage 

+ Brengt de hormoonhuishouding weer in balans

+ Stimuleert de aanmaak van melk

+ Werkt ontspannend 

+ Stimuleert de afvoer van opgehoopt vocht

+ De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder

+ Stimuleert de huiddoorbloeding door een verhoogde toevoer van zuurstof

+ Stimuleert vetverbranding door diepe massagetechnieken 

+ Werkt figuur corrigerend met behulp van body shape technieken

 

after-pregnancy massage

Wat geef je een kersverse moeder: de perfecte cadeau kaart 

Een after-pregnancy massage is volgens ons het beste cadeau dat je een kersverse moeder kunt geven, maar wij begrijpen ook dat het niet praktisch is om een afspraak voor iemand in te boeken. Daarom kun je bij ons ook een cadeau kaart bestellen! Je kiest het bedrag waarmee je de cadeaubon wilt opwaarderen en de nieuwe mama kan zelf haar welverdiende massage boeken. 

Om er helemaal een feestje van te maken kun je de cadeau kaart combineren met een lekker verwenpakket. Vul bijvoorbeeld een mand met lekkere dingen en maskertjes of maak een pakket dat helemaal gepersonaliseerd is. Om je te helpen met het bedenken van de leukste kraamcadeaus voor moeder en kind zetten wij tot slot wat leuke ideeën op een rij. 

De leukste kraamcadeaus 

cadeau tip 1

Het klinkt misschien gek maar als je op zoek bent naar een cadeau waar je nieuwe ouders écht een plezier mee doet, dan is dit misschien wel de perfecte aanvulling op de cadeau kaart. Geef een warme maaltijd of een tas boodschappen cadeau!

Verras het gezin met een warme, gezonde maaltijd zodat papa en mama even niet na hoeven te denken over het avondeten. Zorg ervoor dat je de kersverse ouders niet te lang bezig houd, maar geef het cadeau af en ga weer naar huis. Zo laat je zien dat je het gezin privacy gunt en er bent om hen te ondersteunen in een tijd waarin alle hulp van harte welkom is. 

Geef de jonge ouders het meest kostbare cadeau: tijd. Het zal je niet verbazen dat de meeste ouders moeite hebben met ontspannen na de geboorte van hun kindje. Zo zijn er genoeg moeders en vaders die nachten overslaan omdat de baby huilt of door over bezorgdheid vlak na de geboorte van de baby. 

Als je langsgaat om de cadeau kaart af te geven, biedt dan aan om iets langer te blijven. Zo kunnen papa en mama bijvoorbeeld een middagdutje doen terwijl jij op de kleine past. Als de band met de ouders niet zo sterk is dat je binnenwandelt en je weg kunt vinden in het huis, dan kun je aanbieden om eens op te passen. 

 

cadeautip 2
cadeautip 3

Wil je naast de massage waar mama van kan genieten, een ervaring voor het hele gezin cadeau geven? Dan is een newborn shoot voor de hele familie misschien een leuke aanvulling! 

Met een newborn foto shoot leg je momenten die je voor altijd wilt koesteren vast. Neem eens contact op met een fotograaf om te bekijken wat de prijzen van zo’n familie shoot zijn en of je een cadeaubon kunt aanschaffen. Zo kun je de cadeau bon van de after-pregnancy massage samen met de cadeaubon voor de foto shoot verpakken in bijvoorbeeld een verassingsboxje. 

 Als er iets is waar jonge ouders niet genoeg van kunnen hebben dan is het luiers in elke maat. Één van de meest geliefde kraamcadeaus voor de baby is dan ook een luiertaart.

Een luiertaart bestaat uit opgerolde luiers in elke maat, waarbij je de grootste maat onderop plaatst en in kleinere maten omhoog werkt. Uiteindelijk creëer je de look van een taart gemaakt van luiers. Je kunt extra cadeautjes zoals de after-pregnancy massage cadeau kaart, wenskaartjes, bloemenzaadjes etc. tussen de luiers verstoppen. Zo maak je op een creatieve manier een praktisch en leuk kraam cadeau. 

cadeautip 4
Misschien vindt u dit ook interessant   Zelfmassage: 4 rekoefeningen die je thuis kunt doen

Post a Comment