fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
Top 5 massages voor een mooi lichaam

Top 5 massages voor een mooi lichaam

Een mooi lichaam en vooral een lichaam waar je je goed in voelt is iets waar iedereen naar streeft. Misschien ga je regelmatig naar de sportschool en let je goed op wat je eet en drinkt. Een goede manier om een mooi en gezond lichaam te creëren, maar wist je dat er massages bestaan waarmee je jouw gezondheid én uitstraling kunt verbeteren? In dit artikel vertellen wij je alles over de top 5 massages voor een mooi lichaam, zodat jij na het lezen van dit artikel weet waarom massages goed zijn voor je lichaam en geest. 

massages voor een mooi lichaam

After lipo massage voor sneller herstel

Een after lipo massage is een massage die de chirurg aanraadt na een cosmetische ingreep. Denk hierbij aan liposuctie, een buikwandcorrectie of een BBL behandeling. Het doel van een after lipo massage is dat het vocht sneller afgevoerd wordt. Hierdoor voelt de huid sneller zacht en soepel en kunnen je huidlagen beter aan elkaar hechten. Dit zijn de voordelen van een after lipo massage op een rij:

+ Helpt bij het afvoeren van vocht

+ Voorkomt en verhelpt fibrose

+ Verzacht hard littekenweefsel

+ Stimuleert de doorbloeding in de huid

+ Versnelt het genezingsproces

Met behulp van after lipo massages wordt de huid steviger, soepeler en gladder. Sta jij dus op het punt om een cosmetische behandeling te ondergaan, dan is het slim om direct after lipo massages te boeken. Niet alleen omdat je lichaam er door de massage nog mooier gevormd uitziet, maar ook omdat het een zeer positief effect heeft op het herstelproces.

 

Bodyshape massage voor een mooi lichaam

Met een bodyshape massage worden de natuurlijke vormen van je lichaam geaccentueerd. Tijdens de bodyshape massage gebruiken wij houten tools om het beste uit je natuurlijke figuur te halen. Deze massages zijn geschikt voor mensen die hun spieren willen ontspannen en ondersteunen na het sporten of van hardnekkig vet af willen. Een bodyshape massage is ook goed als aanvulling op after lipo massages. Dit zijn de voordelen van een bodyshape massage: 

+ Stimuleert vetverbranding

+ Versnelt het metabolisme

+ Versmald, verstrakt en vormt het lichaam

+ Stimuleert het lymfatisch systeem

+ Vermindert cellulite

 

Anti-Cellulite massage tackelt onzekerheid

Cellulite kan een flinke deuk in je zelfverzekerdheid achterlaten. Daarom kun je bij de Bodyshape Clinic ook terecht voor anti-cellulite massages. Deze massages zijn ontworpen om de huid te verstevigen en cellulite te verminderen. Tijdens deze massage maken wij gebruik van verschillende tools, waaronder houten tools en cups. Wil je thuis aan de slag met anti-cellulite cups? Dan kun je deze binnenkort weer bestellen in onze webshop! Dit zijn de voordelen van een anti-cellulite massage:

+ Zichtbare vermindering van cellulite

+ Verbetering van de huidconditie

+ Versteviging van de huid

+ Bevorderd de aanmaak van bindweefsel

+ Verbetering van de huidstructuur

 

Bindweefselmassage voor meer comfort

Bindweefselmassages kenmerken zich door het oppakken en rollen van het bindweefsel. Soms is het nodig om hier wat kracht voor te gebruiken, maar soms bestaat een bindweefselmassage uit lichte aanrakingen. Een bindweefselmassage is een goede massage om mee te ontspannen, maar het zorgt er ook voor dat je lichaam er strakker, slanker en gezonder uitziet. Dit zijn de grootste voordelen van een bindweefselmassage op een rij:

+ Afbraak van plaatselijke vetophoping en vetcellen

+ Huid wordt strakker en slanker

+ Verbetering van de stevigheid en kleur van je huid

+ Verbeterde opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen in je huid

+ Vermindering van verklevingen en ontstekingen van het bindweefsel

 

After Pregnancy massage na je zwangerschap

Als je net bent bevallen dan is een after pregnancy massage geen overbodige luxe. Deze massage bestaat uit een combinatie van lymfedrainage, bindweefsel massagetechnieken en ontspannende massagetechnieken. Dit zorgt ervoor dat je lichaam sneller hersteld na de bevalling en zorgt er bovendien voor dat je lichaam gevormd wordt na de zwangerschap.

+ De hormoonhuishouding komt weer in balans

+ Stimuleert borstvoeding

+ Stimuleert de afvoer van vocht

+ De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder

+ Stimuleert de doorbloeding in de huid 

 

Benieuwd naar welke massage het beste bij jou past? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies! 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Voorbereiding op jouw Liposuctie, BBL of Mommy Makeover

Post a Comment