fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
a
  /    /  After Lipo Massage

After Lipo Massage

After lipomassage

After lipomassages ​oftewel post operatieve massages worden sterk aanbevolen na een cosmetische ingreep bijvoorbeeld een liposuctie, BBL, liposculptuur of een buikwandcorrectie. Lipo aftercare is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam. Vijftig procent van het eindresultaat is het werk van de chirurg en de andere 50% is de juiste aftercare. Na de operatie kunnen verhardingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan. De verhardingen zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden). Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor.

De after lipomassage ​wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden. Tevens maken we gebruik van ultrasound, deze minimaliseert de blauwe plekken en zwelling en gebruiken we radiofrequentie en infrarood voor het strakker maken van de huid.

After lipomassage ​is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling bij liposuctie, liposculpture, brazilian butt lift (BBL) en een buikwandcorrectie.Al eerder een operatie ondergaan en heb je last van fibrose? Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om fibrose te verminderen of zelf te verhelpen.

Resultaten van ​After lipomassage:

  • Stimuleert de afvoer van vocht en vetcellen
  • Voorkomt en verhelpt fibrose
  • Verzacht verhard littekenweefsel
  • Bevordert de doorbloeding van de huid
  • De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder
  • Verminderd pijn
  • Versnelt het genezingsproces

After lipomassage ​kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 10 tot 20 behandelingen 2 keer per week voor het beste resultaat.

Prijs: €60,- voor 75 minuten, 10 massages voor €550,-.

Category: