fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
Image Alt

Over Ons

Welkom bij

bodyshape clinic

Bodyshape Clinic is een deskundige massage kliniek in hartje Amsterdam waar vrouwen én mannen voor en na hun operatieve ingreep (liposuctie, buikwandcorrectie of een bbl) terecht kunnen voor betrouwbaar advies, aftercare behandelingen en -producten. Daarnaast biedt Bodyshape Clinic ook een breed scala aan bodysculpting massages waaronder bindweefselmassage, anti-cellulite massage en after pregnancy massage. Ons team bestaat uit professionals opgeleid in Nederland én de Dominicaanse Republiek. Wij combineren de nieuwste technieken en apparatuur om de meest effectieve massage te kunnen bieden. Welke massage u ook kiest, wij van de Bodyshape Clinic voeren ons vak met grote zorgvuldigheid, liefde en passie uit. Wij doen er alles aan om iedere cliënt een ervaring te geven waarin u kan genieten van luxe, goede service en een perfect uitgevoerde massage.

Bodyshape Clinic biedt dé support die je nodig hebt in de journey naar je ideale lichaam!

After lipomassage 0
Bodyshape massage 0
Anti cellulite massage 0
Bindweefselmassage 0
After pregnancy massage 0
Onze behandelingen

Massages & prijzen

Wij bieden verschillende massages aan voor elk lichaam. Bekijk onze prijslijst.

Bezoek

Onze shop

Bezoek onze shop voor diverse accessoires en hulpmiddelen voor thuisgebruik die het resultaat van de massages bevorderen zoals fajas, waist trainers, cupping cups en meer!

Maak een afspraak

Openingstijden

  • Working Days

    10.00 - 21.00

  • Saturday

    10.00 - 19.00

  • Sunday

    12.00 - 17.00

Uitsluitend op afspraak. Boek eenvoudig online je afspraak via ons boekingssysteem. Heb je nog vragen voorafgaand aan je afspraak? Neem dan gerust contact met ons op.