Ons team

Milana, oprichtster/eigenaresse Bodyshape Clinic

Na mijn eigen operatie ontdekte ik dat de nazorg in Nederland sterk verschilde van die in de Dominicaanse Republiek. Ik ontving niet de juiste begeleiding en kon nergens terecht met mijn vragen. Dit maakte mij onzeker. Ik voelde me alleen en angstig en belandde in wat wij de ‘afterlipo dip’ noemen.

Ik besloot om zelf de massagetechniek te leren in de Dominicaanse Republiek. Hier genoot ik van een uitgebreide opleiding. Ik was al gespecialiseerd in bindweefselmassage, sportmassage, cupping en lymfedrainage. De ‘after lipo massage’ voegde ik toe aan het menu van mijn toenmalige schoonheidssalon. Om meer veiligheid, geborgenheid en rust te bieden, verkocht ik uiteindelijk de salon en opende Bodyshape Clinic, waar we ons volledig richten op de afterlipo care en bodyshapingmassages. 

In de loop van de jaren leerde ik ook de Braziliaanse en de Colombiaanse massagetechniek. We maakten een unieke combinatie van alle technieken en onze eigen massagegrepen. Deze blijven we constant ontwikkelen voor nog betere en snellere resultaten. Ik reis elk jaar af naar het buitenland voor meer verdieping en train mijn collega’s elk kwartaal.

"Waar de arts je hand loslaat, pakken wij deze vast en laten pas los wanneer je er zelf klaar voor bent”.

Bij Bodyshape Clinic begrijpen we als geen ander hoe eenzaam en onzeker het proces na een operatie kan zijn. Ook is er veel onduidelijk qua herstelproces. Het is ons doel om een vangnet te zijn voor zowel vrouwen en mannen in hun persoonlijke reis. We willen niet alleen het fysieke (herstel)proces bespoedigen, maar ook de mentale kant vinden wij belangrijk. Dit doen we door hen goed te bewapenen met informatie voor en na de ingreep. Wij zeggen altijd: “Waar de arts je hand loslaat, pakken wij deze vast en laten pas los wanneer je er zelf klaar voor bent”.

Ontmoet het team

Ons team bestaat uit gepassioneerde (aftercare)massagetherapeuten. We houden het persoonlijk en professioneel en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer op de been bent. Je kunt rekenen op onze zorg en expertise.   Een aantal gezichten die je tegenkomt op onze locatie in Amsterdam.

Naomi – Massagespecialist

“Er komen hier zoveel verschillende mensen met verschillende wensen. De een wil van haar fibrose af de ander heeft net borstkanker overwonnen. Het is zo fijn om ze allemaal te kunnen helpen.”

Naomi

Chavel – Massagespecialist

“Ongeacht de leeftijd hier zijn we allemaal met elkaar verbonden.”

Chavel

Sirina – Massagespecialist

“We voelen met je mee. Ooit hebben we een klant gehad die niet had meegekregen dat het noodzakelijk is om je te laten masseren na je operatie. Na een jaar kwam ze bij ons terecht. Wat was ik opgelucht toen we haar hebben kunnen helpen met haar ernstige fibrose.”

Patricia – Massagespecialist

“We begrijpen de emotionelen rollercoaster waar je in komt en dat je je onzeker voelt wanneer je na je operatie bij ons binnenstapt. Geen zorgen. We got you.

En misschien fijn om te weten: we masseren hier zoveel mensen we zien eigenlijk niet meer dat je geen kleding aanhebt.”

Patricia

Serrene – Massagespecialist

“We begrijpen de emotionelen rollercoaster waar je in komt en dat je je onzeker voelt wanneer je na je operatie bij ons binnenstapt. Geen zorgen. We got you.

En misschien fijn om te weten: we masseren hier zoveel mensen we zien eigenlijk niet meer dat je geen kleding aanhebt.”

Serene

Dima – Massagespecialist

“In de loop van de tijd zie ik mijn cliënten opbloeien en zelfverzekerder worden. Dat is een van de leukste dingen van mijn werk.”

Dima

Destiny – Receptie / Planner

“Om de cliënten voor hun massage een beetje nerveus te ontvangen aan de balie, zo opgeleefd krijg ik ze na een uurtje weer terug! Buiten dat ik alle afspraken zo efficiënt en snel mogelijk voor ze inplan, appen ze me vaak ook voor andere vragen. Het geeft me zo een goed gevoel om deze vragen te beantwoorden en zo een stukje bij te dragen aan het herstel ❤️.”

Destiny