fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
Een veilige Mommy Make Over: de kracht van de after pregnancy massage

Een veilige Mommy Make Over: de kracht van de after pregnancy massage

Als moeder wil je er goed uitzien en je goed voelen, maar zwangerschap en de bevalling kunnen hun tol eisen op je lichaam. Veel nieuwe mama’s kiezen voor een chirurgische Mommy Make Over om er na de bevalling weer tip top uit te zien, maar dit is niet aantrekkelijk voor iedereen. Gelukkig bestaan er ook andere manieren om je lichaam te vormen na een zwangerschap. Ontdek de kracht van een after pregnancy massage en geniet van een comfortabele en vooral veilige Mommy Make Over! 

mommy make over

Het verschil tussen de originele Mommy Make Over en een after pregnancy massage

Weer in vorm komen na een bevalling kan een enorme uitdaging zijn. Zelfs als je op een gezond dieet bent en regelmatig traint, kunnen de fysieke veranderingen die optreden tijdens de zwangerschap en bevalling hardnekkig zijn. Een originele Mommy Makeover is een cosmetische ingreep die speciaal is ontworpen om vrouwen te helpen hun pre-zwangerschapslichaam terug te krijgen. Het omvat vaak meerdere procedures, zoals een buikwandcorrectie, borstlift en liposuctie, om de belangrijkste probleemgebieden aan te pakken.

Een cosmetische Mommy Makeover kan effectief zijn, maar is niet geschikt voor iedereen. Een van de beste manieren om een veilige Mommy Makeover te ondergaan, is door middel van de after pregnancy massage. Deze massage kan helpen bij het verminderen van zwellingen, pijn en spanning in het lichaam. Hiernaast kan de massage het genezingsproces versnellen na een bevalling.

Manieren waarop een after pregnancy massage herstel bevorderd

Een after pregnancy massage is een veilige en goede manier om je herstel na een zwangerschap te stimuleren. Hiernaast krijg je tijdens de massage tijd om te ontspannen en kun je na de massage weer normaal functioneren. Er is immers geen intensieve hersteltijd, maar je merkt het lichamelijke én psychologische effect wel! Voor veel nieuwe mama’s is dit de belangrijkste reden om voor after pregnancy massages te kiezen. Maar waarom werkt een after pregnancy massage zo goed?

  1. Verbetert de bloedcirculatie: Tijdens de zwangerschap kan de bloedcirculatie worden belemmerd door de druk van de baarmoeder op de bloedvaten. Een massage kan helpen om de bloedcirculatie te verbeteren, wat kan helpen bij het verminderen van vochtretentie en het verbeteren van de afvoer van afvalstoffen.
  2. Vermindert spanning: De zwangerschap kan leiden tot spanning en pijn in de spieren en gewrichten. Een massage kan helpen bij het ontspannen van de spieren en het verminderen van de pijn, waardoor het gemakkelijker wordt om weer actief te worden na de bevalling.
  3. Vermindert stress: De bevalling en de zorg voor een pasgeboren baby kunnen erg stressvol zijn. Een massage kan helpen om de stress te verminderen en de stemming te verbeteren.
  4. Bevordert de genezing: Een massage kan helpen bij het bevorderen van de genezing na de bevalling, vooral als er sprake is van een keizersnede of scheuringen tijdens de bevalling. Door de bloedcirculatie te verbeteren en de spieren te ontspannen, kan een massage bijdragen aan een sneller herstel.

Kortom, een after pregnancy massage kan helpen bij het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn na de bevalling. De massage draagt bovendien bij aan het terugkrijgen van het oude figuur. Het is echter belangrijk om te onthouden dat massage slechts één onderdeel is van een gezonde levensstijl na de zwangerschap. Het combineren van een gezond dieet, regelmatige lichaamsbeweging en voldoende rust is ook belangrijk voor een snel herstel en het terugkrijgen van het oude figuur.

Boek vandaag je eerste sessie!

Bij de Bodyshape Clinic begrijpen we dat de periode na de bevalling een van de meest stressvolle en uitdagende momenten kan zijn in het leven van een vrouw. Daarom bieden we een ontspannen en veilige omgeving waarin je je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Onze masseurs nemen de tijd om naar je te luisteren en passen de massage aan op jouw specifieke behoeften en wensen.

Boek nu een after pregnancy massage en geniet van de vele voordelen die het biedt. Voel je ontspannen, verlicht van pijn en spanning en op weg naar het terugkrijgen van je oude figuur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze kliniek en je te helpen bij je herstel na de bevalling.

Misschien vindt u dit ook interessant   Voor jezelf zorgen na de geboorte van je kindje

Post a Comment