fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
Madero Wood therapie

Madero Wood therapie

Bij de Bodyshape Clinic zijn wij gespecialiseerd in het geven van Bodyshape massages. Bodyshape massages staan ook wel bekend als Madero therapie of Wood therapie. Zoals al doet vermoeden, kun je met deze vorm van massage je lichaam tonen en accentueren. In dit artikel lees je alles over wat deze massage therapie. Wat houd een madero massage precies in? Waar is deze massagevorm goed voor? Voor wie is Madero Wood therapie geschikt? Lees snel verder!   

 

Wat is Madero Wood therapie?

Madero Wood therapie is een massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van houten elementen. Deze houten elementen worden rolling pins genoemd en zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Door de rolling pins te gebruiken is de druk op spieren beter verdeeld. Anders dan wanneer er handen aan te pas komen.  

Elk houten element word op een specifieke manier gebruikt op een bepaald deel van het lichaam. Madero Wood therapie stimuleert het circulatiesysteem in het lichaam, waardoor giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor het onderhouden van een stralende huid.

Met Madero therapie versnel je je metabolisme waardoor je sneller vet verbrand. Hiernaast breekt deze massagevorm, net als bij bindweefselmassages, cellulitisverbindingen en vetcellen af. Bodyshaping is effectoor door het uitoefenen van specifieke druk op de juiste plekken. Zo kun je met Maduro Wood therapie je lichaam stroomlijnen en accentueren. 

 

Voor wie is Madero Wood therapie geschikt? 

 

Madero therapie is geschikt voor iedereen die last heeft van cellulitis, sinaasappelhuid of voor mensen die moeite hebben met het shapen van specifieke lichaamsdelen. Denk hierbij aan je heupen, buik, bovenbenen en armen. Madero therapie werkt ook goed tegen stress. Door de bloedcirculatie in je lichaam te stimuleren zal je merken dat je spieren op een dieper niveau ontspannen. 

Wil jij specifieke lichaamsdelen aanpakken, stroomlijnen en accentueren? Dan kun je ervoor kiezen om een wood therapiesessie in te plannen. Door specifieke druk uit te voeren op bepaalde punten kun je zonder veel moeite je rondingen laten accentueren. Wood therapie is geschikt voor iedereen die toe is aan een goede massage. Je begint resultaat te zien na ongeveer 5 behandelingen. Voor het beste resultaat kun je voor 10 tot 15 sessies kiezen. Boek jouw Madero Wood therapie sessie hier.

Madero Wood therapie

Madero Wood instrumenten uitgelegd

Als je Madero Wood instrumenten voor het eerst ziet dan vraag je je vast af waar al die vormen voor bedoeld zijn. Je gebruikt elk instrument voor een specifieke spiergroep in het lichaam. Er is een specifieke gebruiksaanwijzing voor elk houten instrument. Zo gebruik je verschillende vormen voor je benen, buik of rug. De instrumenten zijn zo gevormd dat ze niet alleen gebruikt worden voor het geven van diepe massages. De houten vormen gebruik je ook om het lichaam te tonen en te stroomlijnen. Kies je voor Madero Wood therapie dan kies je voor een uitgebreide massage met meerdere voordelen. Je ontspant beter én je stroomlijnt je lichaam.  

Wood instrumenten

Op deze afbeelding zie je een anatomisch gevormd stuk hout. Hier kunnen de spieren in de kuiten, schouderbladen, bovenbenen en armen mee gemasseerd worden. Door de gladde rondingen voelt het hout glad en aangenaam aan. Het stuk is zo geslepen dat er een diepe massage gegeven kan worden zonder dat de massage als pijnlijk wordt ervaren.

Voor het gezicht gebruik je kleinere tools. Dit massagestuk heeft nopjes op een klein rond oppervlak. Dit hulpstuk wordt gebruikt om de spieren in het gezicht te masseren. De nopjes stimuleren de bloedsomloop in het gezicht en de hals waardoor de huid een natuurlijke glans krijgt. Een Madero behandeling zorgt er al snel voor dat je er jonger en opgewekter uitziet. 

Op deze afbeelding zie je een anatomisch gevormd stuk hout waarmee de spieren in de  schouderbladen en rug gemasseerd kunnen worden. Als je regelmatig last hebt van gespannen spieren tussen de schouderbladen en onderrug, dan zorgt dit hulpstuk voor snelle verlichting. De spieren worden diep gemasseerd waardoor ze dieper kunnen ontspannen. 

Voor de onderrug bestaan er speciale kegels. Hiermee  worden de spieren in de onderrug diep gemasseerd en de bloedsomloop gestimuleerd. Door druk uit te oefenen op deze twee punten voel je al snel verlichting in de onderrug en bovenbenen. Onderrug massages zijn geschikt voor mensen die rondlopen met gespannen spieren in de onderrug. Als je veel kantoorwerk doet en de hele dag op een bureaustoel zit, dan zal Madero therapie je helpen bij het verlichten van klachten.  

Boek jouw Madero Massage

Overtuigd van de voordelen van een Madero massage en wil je niet langer wachten? Bij Bodyshape Clinic helpen onze ervaren en deskundige masseurs je graag van je klachten af. Door meerdere Madero therapie sessies in één keer te boeken, is het eindresultaat het best. Wij adviseren om minimaal 10 afspraken te boeken zodat de bodyshape massage zijn vruchten kan afwerpen. Geniet van een massage terwijl je je lichaam summer ready maakt! Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Madero Wood therapie of boek jouw massage sessies meteen. Zo ben je voor de zomer helemaal gestroomlijnd, ontspannen en klaar voor het strand. 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Wat Is Bindweefselmassage?

Post a Comment