fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
_Liposuctie bij mannen buikvet verwijderen

Liposuctie bij mannen: buikvet verwijderen

Liposuctie is de laatste jaren steeds populairder geworden bij mannen, omdat steeds meer mannen op zoek zijn naar manieren om hun lichaamsvorm te verbeteren. Liposuctie is een veilige en effectieve procedure die hardnekkig vet kan verwijderen van gebieden zoals de buik, borst, heupen, dijen en armen. Het is ook gunstig voor mannen die aanzienlijk zijn afgevallen, maar nog steeds overtollig vet hebben in bepaalde delen van het lichaam. Voor veel mannen kan liposuctie hen het vertrouwen geven dat ze nodig hebben om lekker in hun vel te zitten. Dit is alles wat je moet weten over liposuctie bij mannen. 

liposuctie bij mannen

Liposuctie bij mannen: zeer efficiënt

Liposuctie is een populaire cosmetische procedure die kan worden gebruikt om vet uit bepaalde delen van het lichaam te verwijderen. Voor mannen is het een effectieve manier om een meer strakke en gebeeldhouwde look te krijgen. De huid is bij mannen meestal elastischer dan bij vrouwen, waardoor het voor hen gemakkelijker is om de gewenste resultaten te bereiken met liposuctie. Bovendien zijn vetzones bij mannen meestal steviger en hebben ze meer aderen dan bij vrouwen, waardoor het voor chirurgen makkelijker is om zich op specifieke gebieden te richten. We kunnen dus wel stellen dat liposuctie zeer efficiënt is bij mannen, en daarom ook niet iets is om je voor te schamen!

Waarom kiezen mannen voor liposuctie?

Veel mannen bevinden zich in een situatie waarin ze hebben geprobeerd overtollig vet kwijt te raken. Bijvoorbeeld door gezond te eten en te sporten, maar de resultaten blijven achter. Dit kan te wijten zijn aan leeftijd, medicatie of genetica en kan leiden tot een ongewenste lichaamsvorm. Herken jij jezelf hierin en ben je verder gezond? Dan is liposuctie een goede oplossing voor het kwijtraken van hardnekkig vet. Let op: voordat je een medische ingreep laat uitvoeren is het slim om je algemene gezondheid te laten controleren. Raak je vet namelijk moeilijk kwijt op specifieke delen van het lichaam, dan is het mogelijk dat je last hebt van een onderliggend probleem.

Hoe kun je het herstel na liposuctie versnellen?

Hoewel liposuctie een redelijk veilige en effectieve procedure is, zijn er enkele risico’s aan verbonden. Het is belangrijk om de juiste stappen te nemen om ervoor te zorgen dat je snel en veilig herstelt na liposuctie. Een van de belangrijkste dingen die je moet doen, is minimaal 4 tot 8 dagen na de operatie rusten. Ook als je geen pijn hebt, wat hoogstwaarschijnlijk het geval is. Dit geeft je lichaam genoeg tijd om te genezen en helpt zwellingen en ongemak te verminderen. Je kunt tijdens de eerste dagen merken dat het weefsel en spieren rondom de snee stijf of gespannen zijn, maar dit zou al snel moeten verminderen.

Is dit niet het geval, dan wordt een massage aangeraden om het herstel te versnellen. Bij Bodyshape Clinic zijn wij gespecialiseerd in postoperatieve massages, gericht op lymfedrainage om ontstekingen en vochtophoping te voorkomen of te verminderen. Na ongeveer 4 weken zijn de meeste mannen hersteld van liposuctie. Is dit niet het geval, neem dan contact op met de arts!

Wil je meer informatie over onze postoperatieve massages? Neem nu contact met ons op of boek direct een after lipo massage! 

Misschien vindt u dit ook interessant   Voorkom een slappe huid na liposuctie

Post a Comment