Lemonbottle

Lemon Bottle

Lemonbottle, de next-level vetvermindering, nu verkrijgbaar via Bodyshape Clinic. Say goodbye tegen overtollige vetcellen op je lichaam. Dit krachtige vetverminderende serum bevat riboflavine (oftewel vitamine B2), bromelaïne, een enzym gewonnen uit ananas en andere premium ingrediënten om vetcellen te slim af te zijn door je stofwisseling in de turbo-stand te zetten. Lemon Bottle begint praktisch direct na applicatie te werken, zonder vervelende bijwerkingen als ongemak of zwelling.

Voordelen:

Ingrediënten

  • Riboflavine (Vitamine B2) – Vitamine B2 omvat activering van het vetmetabolisme
  • Lecithine vernietigt en transporteert onnodige vetcellen
  • Bromelaïne (Ananas Sativus (Ananas)) helpt bij het afbreken van vet en het verwijderen van ontstekingen

Te behandelen gebieden:

Buik

Benen

Armen

Love handles

Reviews

Xander bakker
Lees verder
De Afterlipo care die de Bodyshape Clinic mijn patiënten aanbiedt zijn voor mij als arts een essentieel en waardevol onderdeel. De Afterlipo massages zijn ontzettend belangrijk en bepalend voor het eindresultaat die bij de patiënten te behalen valt na een ingreep. Ze ontzorgen mij als arts en begeleiden de patiënten warm en professioneel door het gehele proces heen. De Bodyshape Clinic is een professionele kliniek met een mooie en warme uitstraling. Het zijn zeer ervaren masseuses die alle technieken beheersen. Ik verwijs daarom al een aantal jaar met grote tevredenheid, en een gerust hart mijn patiënten door naar de Bodyshape Clinic.
healthandbeautytravel
Lees verder
Wij als Health and Beauty Travel hechten veel waarde aan Afterlipo massages, net zoals we het belang van de plastische arts benadrukken. Operatie + Afterlipo massages moeten als één geheel worden beschouwd. Wat dus erg belangrijk is, is voor welke kliniek je kiest. We zijn erg blij dat we een samenwerking hebben met Bodyshape Clinic. We kunnen erop vertrouwen dat onze cliënten in goede handen zijn bij BodyshapeClinic en dat zij naar het beste resultaat streven.
Dr. Ahmed kalam
Lees verder
"Massages are as important as the surgery itself. It is important to choose a professional massage service like the Bodyshape clinic as it will significantly help you to see the results of the procedure faster and help you recover faster and better."
Previous
Next

Afspraak maken?

Plan jouw Lemonbottle behandeling in!