fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
Het verschil tussen bindweefselmassages en anti-cellulite massages

Het verschil tussen bindweefselmassages en anti-cellulite massages

Als je last hebt van vetophopingen en cellulite, dan wil je hier zo snel mogelijk van af. Niet alleen omdat het niet prettig voelt, maar ook omdat vetophopingen pijn kunnen doen. Bij de BodyshapeClinic kun je terecht voor zowel bindweefsel massages en anti-cellulite massages, maar wat is het verschil tussen de twee? Je ontdekt het verschil tussen bindweefselmassages en anti cellulite massages in dit artikel. 

bindweefsel massages en anti-cellulite massages

Wat is een anti cellulite massage? 

Een anti cellulite massage is geschikt voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulite. Deze massage kan op elke gewenste plek worden toegepast. Heb je dus last van cellulite op je bovenbenen, billen, heupen of buik, dan kun je een massage boeken om de cellulite te verminderen. De massage zorgt ervoor dat het weefsel gestimuleerd wordt, vetcellen afbreken en vocht afgevoerd wordt. Tegelijkertijd wordt de huid verstevigd, waardoor cellulite verminderd. 

Tijdens deze massage worden er verschillende tools en massagetechnieken gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan houten instrumenten die je ook tegenkomt bij Maduro Wood Therapy, cups en bindweefselmassage technieken. Boek je een anti cellulite massage, omdat je van cellulite af wilt? Dan kun je het beste meerdere behandelingen boeken. Over het algemeen adviseren wij gemiddeld 10 behandelingen, verspreid over 10 weken. Je kunt ook zelf aan de slag met cupping. Hiervoor kun je terecht in onze shop, waar wij anti-cellulite cups voor thuis aanbieden. Ben je benieuwd naar meer informatie over anti cellutite massages? Lees hier verder

 

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage geven wij voornamelijk voor het wegmasseren van vetophopingen en het verstevigen van de huid. Tijdens een bindweefselmassage wordt de huid geplooid en gerold, zodat de specialist kan voelen waar het bindweefsel een hobbelige structuur heeft. Om deze hobbels weg te masseren wordt je op verschillende manieren gemasseerd. Soms zal het masseren licht aanvoelen en soms moet de specialist meer kracht gebruiken om de vetophopingen te verwijderen. Net als bij een anti cellulite massage kan een bindweefselmassage op elke gewenste plek gegeven worden. Het grote verschil tussen een bindweefselmassage en een anti-cellulite massage is dat bij de bindweefselmassage geen gebruik wordt gemaakt van tools. 

10 behandelingen voor het beste resultaat

Kies je voor een bindweefselmassage, dan bereik je het beste resultaat door meerdere massages te boeken. Net als bij de anti-cellulite massage adviseren wij meestal 10 behandelingen verspreid over 10 weken. Wat voor jou het beste werkt is echter afhankelijk van je lichaam. Kom daarom gerust bij ons langs voor vrijblijvend advies over de beste massage voor jouw hulpvraag. Ben je benieuwd naar meer informatie over bindweefselmassages? Lees hier verder. 

Boek een massage naar keuze 

Trakteer jij jezelf regelmatig op massages en wil je direct een massage naar keuze boeken? Je boekt via onze website eenvoudig een behandeling op een dag en tijd die jou het beste uitkomt. Weet je nog niet welke massage het beste bij je past of heb je vragen over producten in onze shop? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de kliniek voor advies over de beste massage voor jou.

Post a Comment