fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
EERSTE PROFESSIONELE MASSAGE: ZO BEREID JE JE GOED VOOR

Eerste professionele massage: zo bereid je je goed voor

Het boeken van je eerste professionele massage is spannend. Je weet vaak niet goed hoe je je moet voorbereiden en wat je kunt verwachten. Natuurlijk zijn er medewerkers die je kunnen helpen met de voorbereiding op jouw eerste massage. Maar als je het prettiger vind om zelf onderzoek te doen naar hoe je je moet voorbereiden op je eerste massage dan ben je hier aan het juiste adres. Wees gerust want na het lezen van dit artikel over jouw eerste professionele massage weet jij precies hoe je voorbereid naar de massagesalon gaat.

Boek vandaag nog je anti cellulitis massage bij Bodyshape clinic Amsterdam

 

 

Je eerste professionele massage: onderzoeken en boeken

Het begint allemaal met een onderzoek naar welke massage geschikt is voor het verhelpen van jouw klachten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een massage te boeken die ervoor zorgt dat je lichaam goed kan ontspannen maar als je net een liposuctiebehandeling of een zwangerschap achter de rug hebt dan bieden wij bijvoorbeeld een after-lipo of after-pregnancy massage aan. Weet je niet goed hoe je moet bepalen welke massage geschikt is voor jouw lichaam, dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen voor professioneel advies.

Als je eruit bent welke massage het beste bij jouw lichaam past dan is het tijd om een afspraak in te plannen. Je boekt een massage eenvoudig via de “Boek nu” knop die je op de meeste pagina’s van deze website kunt vinden.  Druk op de knop, kies de locatie die het dichts bij jou in de buurt is en boek jouw welverdiende massage! Wij begrijpen best dat het boeken van een eerste massage spannend kan zijn maar bij de Bodyshapeclinic mag je rekenen op professionele mensen die zich met hart en ziel inzetten om jou een ontspannende ervaring te bezorgen.

voorbereiding massage

Drink en eet voldoende 

Het is misschien logisch maar toch belangrijk om te vermelden. Als je een massage hebt geboekt en de dag is aangebroken dat je de massage krijgt dan is het belangrijk om voldoende te drinken en ervoor te zorgen dat je iets hebt gegeten. Je hoeft geen zware maaltijd in te nemen maar zorg ervoor dat je je wel prettig blijft voelen tijdens de massage. 

Als je voldoende drinkt dan maak je het voor je lichaam makkelijker om afvalstoffen en vocht sneller af te voeren. Hierdoor wordt het lichaam gezonder omdat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Zwellingen en vochtophopingen nemen sneller af wanneer je goed gehydrateerd bent. Het drinken van voldoende water is daarom erg belangrijk en zorgt voor het beste eindresultaat na de massage.

Bereid je voor op ongemak

ongemak

No pain, no gain. Als je een ontspanningsmassage hebt geboekt dan is het niet nodig om je voor te bereiden op ongemak. Maar wanneer je voor een deep-tissue of bodyshape massage kiest dan is het nodig om druk uit te voeren op plekken waar dat wellicht als pijnlijk ervaren wordt. Bereid je hierop voor bij het boeken van een massage. 

Neem een douche

Voor een massage is het voor jou en voor de masseur prettig als je een douche hebt genomen. Zorg er echter voor dat je niet te lang onder een lekkere warme douche blijft staan omdat dit ervoor kan zorgen dat de huid na de massage gaat vervellen. Na de douche mag je je lichaam alleen even niet insmeren. 

douche

Vermijd olie en bodylotion

bodyoil

 

 

 Zorg ervoor dat je voor de massagebehandeling geen olie of bodylotion gebruikt. Je kunt gerust een warme douche nemen maar laat het insmeren na de douche even achterwege. Tijdens de massage worden er namelijk oliën en lotions gebruikt die bijdragen aan het effect van de massage en het is niet prettig als deze producten worden gemixt. 

Ontspan en geniet 

Tot slot is het belangrijk om alles even los te laten, te ontspannen en te genieten van een welverdiende massage. Of je nu kiest voor een ontspanningsmassage of een massage waarmee kwaaltjes effectief worden aangepakt, bij de Bodyshapeclinic kun je rekenen op de expertise van professionele masseurs en masseuses. Het doel van een massage is om even alles uit je handen te laten glippen en te genieten van een moment voor jezelf. Laat twijfel en spanning ruimte maken voor ontspanning en geniet! 

Heb je meer informatie nodig over hoe een massage precies verloopt of ben je gewoon benieuwd naar de mensen die jou gaan masseren? Neem nu contact met ons op en stel al je vragen. Wij beantwoorden deze met alle liefde zodat jij zonder zorgen een welverdiende massage kunt boeken. 

Misschien vindt u dit ook interessant   Alles over de Faja

Post a Comment