fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
De voordelen van een waisttrainer

De voordelen van een waisttrainer

Een buikje is voor veel mensen een enorme ergenis. Vaak ontstaat een buikje langzaam waardoor je er weinig van merkt. Het wegtrainen van een buikje kan een flinke uitdaging zijn omdat het enorm lang kan duren voor je het gewenste resultaat bereikt. Een oplossing die wel degelijk effect heeft is een waisttrainer. Het lijkt misschien een te makkelijke oplossing maar het resultaat van het dragen van een waist trainer is verbazingwekkend. In dit artikel lees je alles over de voordelen van een waisttrainer zodat jij deze zomer met een strak buikje het strand op kunt. 

 

Wat is een waisttrainer?

Je kunt een waisttrainer vergelijken met een strak corset. Onze latex waisttrainer is gemaakt van een mix van latex en katoen en voelt net als corrigerend ondergoed strak aan. De band geeft druk op de buik en de rug waardoor je meteen slanker lijkt zodra je de waissttrainer aantrekt. Het materiaal aan de binnenkant van de waisstrainer is latex, waardoor de thermische activiteit rondom de buik wordt verhoogd. Hierdoor ga je op deze plekken meer zweten waardoor je sneller centimeters kwijtraakt. Zorg ervoor dat je tijdens het dragen van een waisttrainer voldoende water drinkt. 

de voordelen van een waisttrainer

De voordelen van een waisttrainer

Een waisttrainer geeft bij het eerste gebruik zichtbaar resultaat, maar dit resultaat is niet blijvend. Om ervoor te zorgen dat jouw waisttrainer je helpt bij het behalen van de gewenste resultaten, moet je de waisstrainer regelmatig dragen. 

Het dragen van een waisttrainer voelt in het begin onwennig aan maar hoort niet pijnlijk te zijn. Om jouw lichaam aan de waist trainer te laten wennen is het belangrijk dat je het dragen van de band opbouwt. Draag de band in het begin 2 uur per dag en bouw dit elke week op tot je de trainer 8 uur per dag kunt dragen. Je kunt hiervoor een draagschema gebruiken zodat je comfortabel kunt opbouwen. 

Wanneer zie ik resultaat bij het dragen van een waisttrainer? 

Het is allereerst belangrijk dat je langzaam opbouwt bij het dragen van een waisttrainer. Je kunt de band verstellen en je zult merken dat je al snel meer speling voelt tussen jouw huid en de band. Het dragen hoort geen pijn te doen! Als dit wel het geval is dan bouw je waarschijnlijk te snel op in aantal uren of draag je de band te strak. 

Je ziet duidelijke voor en na resultaten na enkele weken consequent dragen. Als je de waisttrainer dagelijks draagt dan zal je na een maand al duidelijke resultaten zien en voelen. Haal jouw waisttrainer vandaag in huis en geniet deze zomer van een strak buikje! Zo kun je comfortabel en zelfverzekerd het strand op. 

De voordelen van een waisttrainer op een rij

dikker worden na liposuctie vet

Het verliezen van centimeters rondom probleemgebieden als je buik en rug is natuurlijk op zich fantastisch. Maar er zijn nog een aantal voordelen over waisttrainers te benoemen. Een waisttrainer draagt ook bij aan een betere houding! De trainer geeft steun en druk op de juiste plekken waardoor je altijd in een mooie rechte houding zit.

Een waisttrainer ondersteund de rug. Voor mensen met rugklachten geeft deze ondersteuning snel verlichting. Werk jij de hele dag op kantoor en zit je lang achter een beeldscherm? Dan is de kans groot dat je niet altijd de juiste houding aanneemt. Dit leid tot rugklachten en een slecht humeur omdat je pijn hebt. Met een waisttrainer voorkom je dit probleem. 

dikker worden na liposuctie bewegen

Waisttrainer tegen stress

liposuctie

 

 

Wist je dat waisttrainers ook een positief effect hebben op mensen die last hebben van angsten en stress? Het werkt een beetje hetzelfde als een verzwaringsdeken. De druk die de band op het lichaam uitvoert is rustgevend. Je kunt het vergelijken met een stevige knuffel waardoor je je veiliger voelt. De waisttrainer zorgt er dus niet alleen voor dat je slanker word, je houding verbeterd en je rugklachten afnemen. Maar het kan ook bevorderlijk zijn voor je mentale gezondheid. 

Als je moeite hebt met de porties die je eet onder controle te houden, dan kan een waisttrainer ook bevorderlijk zijn. Door de druk die de band uitoefent op je buik heb je minder snel honger. Het zorgt ervoor dat je niet teveel eet en je hebt sneller het gevoel dat je vol zit wanneer je de band draagt. Al deze factoren samen zorgen ervoor dat je snel centimeters kwijt kunt raken als je consequent bent in het dragen van een waisttrainer!  

liposuctie 1

Bestel jouw waisttrainer vandaag!

In onze shop vind je naast de MariaE Latex waisttrainer ook andere corrigerende artikelen die je helpen bij het verbeteren van jouw figuur. Combineer onze waisttrainer met een gezond dieet en voldoende water en je zult versteld staan van het resultaat. Soms is de oplossing simpel, effectief en binnen handbereik. Bestel jouw waisttrainer vandaag en start jouw reis naar een zelfverzekerd gevoel en een plat buikje. 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   5 veel gestelde vragen over Body Contouring massages

Post a Comment