fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
De voordelen van een gezichtsmassage

De voordelen van een gezichtsmassage

Een gezichtsmassage voelt als een mini vakantie. Het is een moment van stilte waarin je je huid versterkt, ontspant en verzorgt. Als het alledaagse leven druk is dan is een moment waarop je voor jezelf kunt zorgen soms ver te zoeken. Toch is het belangrijk om soms de tijd te nemen om te ontspannen. Een gezicht massage heeft lichamelijke en geestelijke voordelen. Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen van een massage voor je gezicht zijn. 

 

Gezichtsmassage voor een stralend gezicht

Een gezichtsmassage heeft voordelen voor de gezondheid van de huid en je mentale gezondheid. Gun jezelf een momentje voor jezelf door een massage te boeken tijdens een hectische periode. Voel je je ontspannen maar zie je er moe of rusteloos uit? Een gezichtsmassage zorgt ervoor dat je er snel energiek en wakker uitziet. 

 

Madero Wood therapie

1. een stralende en jong uitziende huid

Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid. Massages zorgen ervoor dat de doorbloeden in de huid gestimuleerd wordt. Hierdoor ziet je huid er jonger en stralender uit na een massage. Een gezichtsmassage zorgt naast het stimuleren van de bloedsomloop in de huid, ook voor het afvoeren van afvalstoffen en het opnemen van zuurstof. Meer zuurstof betekend een gezonde gloed, waardoor de huid er nog stralender en jonger uitziet.  

2. minder rimpels, nu en in de toekomst 

Heb je last van rimpels en wil je deze verminderen? Boek dan een professionele gezichtsmassage. Rimpels worden zichtbaarder door gespannen spieren in je voorhoofd, rond je ogen en rond je mond. Om deze spieren te ontspannen neem je een massage. Het masseren van de spieren in je gezicht zorgen niet alleen voor minder rimpels maar ook voor een stevige en elastische huid. Hoe elastischer en steviger de huid, hoe minder rimpels zichtbaar zijn.  

3. een gezichtsmassage verminderd hoofdpijn

 Het ontspannen van spieren in het gezicht zorgt ook voor het verminderen van hoofdpijn. Als de huid strak staat kan dit ervaren worden als spanningshoofdpijn waarbij het lijkt alsof er een strakke band om je hoofd gebonden is. Neem de tijd om de spieren in je voorhoofd te ontspannen. Zeker in tijden van verhoogde spanning. 

4. een mooie en zachte huid 

Bij een gezichtsmassage worden er fijne crèmes en oliën gebruikt die afgestemd zijn op jouw huidtype. Door de juiste producten te gebruiken tijdens de massage heb je na de massage minder last van rode plekken of irritatie. Zo ga je naar huis met een mooie en zachte huid. 

5. je huid neemt producten beter op

Het belangrijkste aan een gezichtsmassage is de stimulatie van de bloedsomloop in het gezicht. Na een gezichtsmassage neemt je huid verzorgingsproducten sneller op. Een gezichtsmassage zorgt voor optimaal effect van de huidverzorgingsproducten die je thuis hebt. Zo ervaar je ook op de lange termijn van gezichtsmassages. 

gezichtsmassage gezond

De gezondheidsvoordelen van een gezichtsmassage

Naast voordelen die aan de buitenkant zichtbaar zijn, heeft een gezichtsmassage ook voordelen voor je mentale gezondheid. Door van buitenaf aandacht te geven aan je gezicht gebeuren er in je hersenen ook een aantal fijne dingen. 

1. Een gezichtsmassage zorgt voor de aanmaak van Oxytocine

Oxytocine ken je waarschijnlijk als het knuffelhormoon. Een massage, met name de aanraking die plaatsvind tijdens het masseren van het gezicht, zorgt ervoor dat je lichaam dit stofje aanmaakt. De aanmaak van oxytocine is goed voor het verlagen van je stresslevel, een lagere hartslag en minder aanmaak van adrenaline. Hierdoor slaap je ook nog eens beter na een gezichtsmassage. Oxytocine is ook goed voor het verlagen van chronische pijn en het bevorderen van de spijsvertering. Trakteer jezelf dus regelmatig op een fijne gezichtsmassage. 

2. Last van een slecht humeur? Nu niet meer!

De combinatie van aanmaak van oxytocine en ontspanning zorgen ervoor dat je na een massage beter in je vel zit. Loop je al een tijd rond met een slechter humeur dan normaal? Is je stress niveau hoger dan gewoonlijk? Boek een professionele gezicht massage en trakteer niet alleen jezelf maar ook je omgeving op een vrolijk humeur. 

3. Een versterkt immuunsysteem door gezichtsmassage

Tot slot zorgt een gezichtsmassage ervoor dat je immuunsysteem wordt versterkt. De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen via je poriën worden afgevoerd. Hiernaast zorgt een massage ervoor dat de huid gezonde voedingsstoffen sneller kan opnemen. Hierdoor versterk je je immuunsysteem en ziet de huid er energieker uit. 

Boek jouw Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage zorgt er niet alleen voor dat je er aan de buitenkant goed uitziet, maar ook voor een betere algehele gezondheid. Trakteer jezelf op een regelmatige gezichtsmassage en voel je beter, zie er beter uit en geniet langer van een stevige en jong uitziende huid. 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over gezichtsmassages of boek jouw massage meteen. 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Geaccentueerde Lichaamscontouren - De top 3 Massages

Post a Comment