fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

De beste behandelingen tegen cellulite

Cellulite is voor mensen die er last van hebben een flinke doorn in het oog. Gelukkig is cellulite, anders dan cellulitis, niet gevaarlijk voor je gezondheid. Het is een cosmetisch probleem dat gelukkig met een aantal behandelingen verminderd kan worden. Hierdoor kan jij al snel met meer zelfvertrouwen door het dagelijks leven. Dit zijn de beste behandelingen tegen cellulite die je bij de Bodyshape Clinic kunt boeken. 

 

de beste behandelingen tegen cellulitis

Wat is cellulite?

Allereerst geven wij je graag wat meer duidelijkheid over wat cellulite precies is. Anders dan cellulitis, zorgt cellulite voor onderhuidse bindweefsel verklevingen. Dit is niet gevaarlijk voor je gezondheid, maar een puur cosmetisch probleem. Heb je last van cellulitis dan zijn de vet- en bindweefsel onder je huid ontstoken. Deze aandoening gaat gepaard met koorts, zwellingen en roodheid en wordt meestal veroorzaakt door bacteriën. Loop je door met cellulitis dan is deze aandoening wel gevaarlijk voor je gezondheid. 

Of je last krijgt van cellulite is afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan je afkomst, je genen, je leefstijl en wat je eet. Soms kun je er dus weinig aan doen dat cellulite zichtbaar wordt. Gelukkig zijn er een paar fijne massages die je kunt boeken om cellulite te verminderen.  

De beste behandelingen tegen cellulite op een rij

Om van cellulite af te komen kun je het beste een liposuctie behandeling boeken. Tegenwoordig kun je ook voor alternatieve therapieën kiezen zoals cavitatie behandelingen waarbij geluidsgolven de verklevingen losmaken. Je kunt ook voor cryotherapie kiezen waarbij kou wordt gebruikt om de verklevingen op te lossen. Vetcellen kunnen namelijk niet goed tegen extreme kou. Heb je zo’n behandeling achter de rug dan creëer je het beste resultaat door een after-lipo massage te boeken. Ga je liever aan de slag met massages om een sinaasappelhuid te verminderen, dan zijn dit de beste behandelingen tegen cellulite. 

 

1. Bindweefselmassage tegen sinaasappelhuid

Met een bindweefselmassage kun je de huid verstevigen en vetophopingen verminderen. Tijdens de massage wordt je huid geplooid en gerold om erachter te komen waar het bindweefsel een hobbelige structuur heeft. Dit zijn de plekken die wij effectief aanpakken. In de meeste gevallen adviseren wij om 10 behandelingen waarvan 1 per week verdeeld over 10 weken te boeken. Een fijne bijkomstigheid van een bindweefselmassage is dat het niet alleen vetophopingen verwijderd, maar ook verlichting biedt bij gewrichtspijn en zenuwpijn. 

2. Anti cellulite massage 

Een anti-cellulite massage is precies wat je ervan verwacht. Deze massage is afgestemd op het verminderen van cellulite. Wij gebruiken verschillende technieken, waaronder woodtherapie en cupping om cellulite effectief te verminderen. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen 1 keer per week voor het beste resultaat. Wil je meer tips over hoe je cellulite kunt verminderen met tips die je thuis kunt toepassen? Lees hier verder! 

3. Bodyshape massage 

Tot slot kun je bij ons een Bodyshape massage boeken om cellulite te verminderen. Met deze massage wordt de huid verstevigd, diep gemasseerd en geshaped. Na de kuur heb je dus niet alleen minder last van cellulite, maar zijn de natuurlijke vormen van je lichaam ook mooier geaccentueerd! Boek je een bodyshape massage dan bereik je het mooiste resultaat met gemiddeld 10 behandelingen die je 2 keer per week krijgt. Je kunt in sommige gevallen dus al in 5 weken van resultaten genieten! 

eBoek jouw ideale massage

Afhankelijk van jouw wensen en doelen kunnen onze professionals je advies geven over welke massage het beste bij je past. Weet jij al welke massage je wilt boeken, dan kun je meteen aan de slag! 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze massages of boek jouw massage meteen. 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Zwanger: is een massage veilig tijdens de zwangerschap?

Post a Comment