Colombian detox & drain

Colombian Detox & Drain

De Colombian Detox & Drain massage is een massage met focus op detoxificatie door middel van Lymfedrainage Massage. 

Ervaar de voordelen van een lymfedrainage-massage en voel je gezonder, energieker en stralender. Boek nu jouw sessie voor een detoxificerende, opblazingsverminderende en huidverbeterende ervaring!

Detoxificatie met Colombian Detox & Drain

Een Colombian Detox & Drain biedt talrijke voordelen voor je gezondheid en welzijn. Deze massage stimuleert het lymfestelsel, waardoor het tot wel 10 keer sneller werkt gedurende een paar dagen. Dit versnelt de verwijdering van gifstoffen en metabolisch afval uit het lichaam, wat bijdraagt aan een gezond lichaam.

Colombian Detox & Drain helpt ook om vochtretentie te verminderen en de lymfestroom te verhogen, wat resulteert in minder opgeblazenheid en een strakker, getoneder uiterlijk. Verbeterde lymfecirculatie zorgt bovendien voor een gezonde, stralende huid waar iedereen naar verlangt.

Daarnaast ondersteunt een goed functionerend lymfestelsel het immuunsysteem, waardoor je lichaam beter bestand is tegen infecties en ziektes. Door overtollige vloeistoffen en gifstoffen te verwijderen, voel je je lichter en energieker, en verbetert je slaapkwaliteit aanzienlijk.

Afterlipo

Zij gingen je voor:

Sihem B.
Lees verder
Gister mijn eerste afterlipo massage gehad bij de Bodyshape Clinic en ik ben ontzettend warm en gastvrij ontvangen. De dames die er werken gaan deskundig te werk en hebben er alles voor over om jou als klant centraal te zetten. Er wordt vanuit een deskundig oogpunt naar je lichaam gekeken en ze stellen een behandeling op maat voor je op. Ik heb mij ontzettend prettig gevoeld en niks is te gek voor de meiden. Ik voel echt dat de meiden hun werk vanuit passie en liefde verrichten, voor mij is dat heel belangrijk, vooral als je een operatie hebt ondergaan is het belangrijk dat je in goede handen bent en dat ben je bij de Bodyshape Clinic! Los van de goede zorgen staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel bij de dames en ik kijk uit naar de rest van mijn massages! Wil je dat je lichaam in goede handen is? Kies dan voor de Bodyshape Clinic! Je zult er echt geen spijt van krijgen! Aan het team van de Bodyshape Clinic!; dank jullie wel voor de goede zorgen, jullie zijn toppers!
Gulsum T.
Lees verder
Vorig jaar twijfelde ik, nadat ik een Lipo BBL ingreep had ondergaan of ik naar Bodyshape zou gaan, vanwege de afstand. Echter, na een teleurstellende ervaring bij andere masseurs, heb ik uiteindelijk besloten om voor Bodyshape te kiezen. Ze nemen uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen, werken volgens de hoogste hygiënenormen en bieden een voortreffelijke service. Ik zou het zelfs omschrijven als een exclusieve behandeling! Als gevolg daarvan heb ik besloten om opnieuw voor Bodyshape te kiezen na mijn buikwandcorrectie. Ik ben door alle masseurs behandeld en kan geen voorkeur aangeven, omdat ze allemaal uitmuntend werk leveren.
Sjoerma P.
Lees verder
Ik vond het heel eng deze eerste afspraak na mijn operatie. Dame die me heeft behandeld bracht echt de rust terug bij me en heeft alles heel goed uitgelegd. Ik voel zeker verlichting.
Previous
Next

Wat gaan we doen?

We beginnen de massage met zachte, ritmische bewegingen om de oppervlakkige lymfeklieren te stimuleren. Deze handmatige technieken met lichte druk openen de lymfevaten en bevorderen de doorstroming. Vervolgens passen we specifieke technieken toe zoals pompen, draaien en lichte strijkingen langs de lymfevaten, gericht op de belangrijkste lymfeklieren in de nek, oksels en liesstreek.

Tijdens de massage gebruiken we vaak speciale massagerollers of houten hulpmiddelen voor diepere lymfatische drainage, waardoor opgehoopt vocht en toxines worden losgemaakt. Essentiële oliën of detoxificerende crèmes kunnen de effectiviteit van de massage verhogen en de huid voeden. Naarmate de massage vordert, verhogen we de druk om diepere lagen van het lymfestelsel te bereiken en de afvoer van gifstoffen te bevorderen. We passen de technieken aan de specifieke behoeften van je lichaam aan, waarbij we ons richten op gebieden met meer spanning of vochtretentie.

De sessie eindigt met ontspannende bewegingen om de lymfestroom te kalmeren en het lichaam te ontspannen. Na de massage adviseren we vaak om veel water te drinken om het detoxificatieproces te ondersteunen en afvalstoffen sneller af te voeren. We kunnen ook thuiszorg aanbevelingen geven, zoals lichte oefeningen of voedingsaanpassingen, om de voordelen van de massage te verlengen.

Voordelen Colombian Detox & Drain

Reviews

Xander bakker
Lees verder
De Afterlipo care die de Bodyshape Clinic mijn patiënten aanbiedt zijn voor mij als arts een essentieel en waardevol onderdeel. De Afterlipo massages zijn ontzettend belangrijk en bepalend voor het eindresultaat die bij de patiënten te behalen valt na een ingreep. Ze ontzorgen mij als arts en begeleiden de patiënten warm en professioneel door het gehele proces heen. De Bodyshape Clinic is een professionele kliniek met een mooie en warme uitstraling. Het zijn zeer ervaren masseuses die alle technieken beheersen. Ik verwijs daarom al een aantal jaar met grote tevredenheid, en een gerust hart mijn patiënten door naar de Bodyshape Clinic.
healthandbeautytravel
Lees verder
Wij als Health and Beauty Travel hechten veel waarde aan Afterlipo massages, net zoals we het belang van de plastische arts benadrukken. Operatie + Afterlipo massages moeten als één geheel worden beschouwd. Wat dus erg belangrijk is, is voor welke kliniek je kiest. We zijn erg blij dat we een samenwerking hebben met Bodyshape Clinic. We kunnen erop vertrouwen dat onze cliënten in goede handen zijn bij BodyshapeClinic en dat zij naar het beste resultaat streven.
Dr. Ahmed kalam
Lees verder
"Massages are as important as the surgery itself. It is important to choose a professional massage service like the Bodyshape clinic as it will significantly help you to see the results of the procedure faster and help you recover faster and better."
Previous
Next
Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water om de vochtafvoer te stimuleren en de elasticiteit van de huid te bevorderen.

Zorg dat je een lichte maaltijd hebt genuttigd

Loop ieder uur 5 minuten om het lymfesysteem te activeren

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Je kan je na de massage vermoeid voelen door de afvalstoffen die vrijkomen. Neem voldoende rust.

We bevelen elk uur een wandeling van 5 minuten aan voor een goede doorbloeding en om het lymfesysteem te activeren.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Haal de volgende supplementen in huis om je herstel te bespoedigen:

  • Arnica tegen blauwe plekken 
  • Bromellaïne voor het weefselopbouw 
  • Selderijzaad tegen vocht 
  • Post op thee tegen vocht 

Afspraak maken?

Plan jouw Colombian detox & drain behandeling in!