fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

Bodyshape massage in de zomer

In de zomermaanden gaan veel mensen op avontuur. Van dagenlang binnen zitten en Netflixen naar fietstochten door de wilde natuur of middagen rondrennen op het strand. Deze overstap kan ervoor zorgen dat je ineens spiergroepen gebruikt die je normaal gesproken niet belast, ook als je regelmatig in de sportschool te vinden bent. Een goede bodyshape massage kan ervoor zorgen dat je niet alleen minder last hebt van spierpijn door een actieve zomer, maar zorgt er ook voor dat je als de beste versie van jezelf het strand op gaat!

 

bodyshape massage in de zomer

Voordelen van een bodyshape massage in de zomer

De voordelen van een bodyshape massage in de zomer hebben niet alleen te maken met er goed uitzien. Het zorgt er namelijk ook voor dat je tussen alle activiteiten door wat tijd kunt vrijmaken voor jezelf. Even helemaal ontspannen, zonder ergens naartoe te moeten of iets te moeten doen. Dit zijn de grootste voordelen van een Bodyshape massage in de zomer.

Voorkom spierpijn na het tuinieren

Werk je op kantoor en zit je dus voornamelijk binnen? Dan is de kans groot dat je na je werkdag staat te popelen om naar buiten te gaan tijdens warme zomeravonden. Veel mensen gaan lekker de tuin in en kunnen dan ook niet stil zitten. Anderen maken een lange wandeling of fietstocht door het bos. Ook als je dagelijks in de sportschool te vinden bent kunnen deze bezigheden ervoor zorgen dat je flinke spierpijn krijgt. De oplossing? Een Bodyshape massage!

Kies voor écht ontspannen deze zomer

Voor de mensen die een deep tissue massage kunnen waarderen is een Bodyshape massage écht genieten. Tijdens de massage gebruiken we verschillende houten elementen. Deze houten elementen hebben allemaal een specifieke functie tijdens het masseren. Door met deze hulpmiddelen te werken is het mogelijk om toxines uit het lichaam te verwijderen, je natuurlijke vormen te accentueren én de huid strakker te maken.

Helpt vochtophopingen te verminderen

Een Bodyshape massage is niet alleen fijn voor je spieren, maar zorgt er ook voor dat het lymfatisch systeem wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat vocht afgevoerd kan worden. Hiernaast versneld een Bodyshape massage het metabolisme én wordt cellulitis effectief verminderd. Tot slot worden er tijdens de massage vetten afgebroken, waardoor je sneller kilo’s kwijt bent. Kortom: een Bodyshape massage is de perfecte aanvulling op je lichaam summer-ready maken!

 

Ga als de beste versie van jezelf het strand op!

In de zomermaanden willen we er allemaal goed uitzien. Goed nieuws, want met de Bodyshape massage van Bodyshape Clinic kun je de natuurlijke vormen van je lichaam shapen. Dit zorgt ervoor dat mooie vormen geaccentueerd worden en jij als de beste versie van jezelf het strand op kunt. Bodyshape massages werken goed als ondersteuning van een sportroutine, om hardnekkig vet aan te pakken en als aanvulling op after-lipo massages. In de meeste gevallen heeft een Bodyshape het beste effect als je 10 behandelingen boekt en 2 keer per week langskomt voor een behandeling.

Boek jouw Bodyshape Massage

Een Bodyshape massage zorgt er niet alleen voor dat je er aan de buitenkant goed uitziet, maar zorgt er ook voor dat je je goed voelt! Trakteer jezelf op een bodyshape massage en start de zomer met vertrouwen, rust in je hoofd en liefde voor je lijf!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over Bodyshape massages of boek jouw massage meteen.

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Wat geef je een kersverse moeder (cadeautip)

Post a Comment