fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
BBL en herstel dit is wat je moet weten voor een Brazilian Butt Lift

BBL en herstel: dit is wat je moet weten voor een Brazilian Butt Lift

De Brazilian Butt Lift is een populaire cosmetische ingreep waarbij vet van andere delen van het lichaam naar de billen wordt overgebracht. Het is een steeds populairdere procedure, omdat het met een BBL mogelijk is om een gebalanceerd silhouet met contouren te creëren. Als je overweegt een Brazilian Butt Lift te nemen, is het belangrijk om de risico’s en voordelen van deze operatie te begrijpen. In dit artikel bespreken we wat je moet weten voor een succesvolle Brazilian Butt Lift. We kijken met name naar BBL en herstel, zodat jij binnen no-time kunt genieten van het gelifte resultaat. 

BBL en herstel

Wat is een Brazilian Butt Lift?

Een Brazilian Butt Lift (BBL) is een cosmetische procedure. Hierbij haalt de chirurgs vet uit andere delen van het lichaam, om zo de grootte en vorm van de billen te verbeteren. De procedure omvat het overbrengen van vet van andere gebieden zoals de buik, heupen of dijen naar het gebied van de billen. Dit doet de chirurg door middel van liposuctie. Het vet wordt tijdens de ingreep uit verschillende lichaamsdelen gehaald en vervolgens opnieuw in de billen gespoten voor een voorgevormde look. Het resultaat zijn gelifte, strakker uitziende billen.

Mogelijke complicaties tijdens de operatie

Net als bij elke andere operatie zijn er enkele risico’s verbonden aan een BBL. Een van de meest voorkomende complicaties zijn onregelmatige contouren of deuken, knobbels of diepe rimpelingen of geulen in de huid. Dit kan gebeuren als het vet niet gelijkmatig wordt verdeeld tijdens het overdrachtsproces. Hiernaast is het goed mogelijk dat je het gewenste resultaat niet kun bereiken. Stel dat de vetlaag op je eigen billen drie centimeter is, dan kun je ook maximaal drie centimeter toevoegen. Heb je echter maar een centimeter vet op de billen, dan kun je dus ook maar een centimeter toevoegen.

Brazilian butt lifts zijn een populaire cosmetische ingreep, maar er zijn bepaalde risico’s aan verbonden. Om het risico op complicaties te minimaliseren en een succesvol resultaat te garanderen, is het belangrijk om voor en na de procedure de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Dit omvat het onderzoeken van de chirurg en het hebben van realistische verwachtingen over de resultaten. Bovendien is het belangrijk om de postoperatieve instructies zorgvuldig op te volgen om de kansen op een complicatievrij herstel te maximaliseren. Door deze stappen te nemen, kun je ervoor zorgen dat je een veilige en succesvolle ervaring hebt met het liften van je billen.

BBL en herstel: zo herstel je sneller na een BBL

Herstellen van een Brazilian Butt Lift (BBL) is geen pretje. Het kost tijd en toewijding om je lichaam weer in de staat van voor de operatie te krijgen. Met de juiste aanpak herstel je echter sneller en geniet je eerder van de resultaten van je BBL.

De sleutel is om het rustig aan te doen in de eerste twee dagen na de operatie. Je kunt wat pijn en ongemak ervaren, maar het is belangrijk om voldoende te bewegen zodat er geen bloedstolsels of andere complicaties vormen. Zorg er ook voor dat je veel water drinkt en gezond voedsel eet dat rijk is aan eiwitten en voedingsstoffen.

Een ander belangrijk aspect van herstel is het op de juiste manier dragen van een Faja gedurende zes tot twaalf weken na de operatie. Dit helpt zwelling te verminderen en alles op zijn plaats te houden terwijl je geneest. En tot slot is het de moeite waard om een after lipo massage te boeken. Hiermee kan het herstelproces versnellen. omdat de bloedsomloop en lymfedrainage tijdens de massage gestimuleerd wordt.

Benieuwd naar meer informatie over een after-lipo massage na een BBL? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over BBL en herstel!

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Voorbereiding op jouw Liposuctie, BBL of Mommy Makeover

Post a Comment