fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

 

 

Anti cellulite massage Antwerpen

De anti cellulite massage Antwerpen is geschikt voor het verstevigen van de huid en het verminderen van cellulitis. De anti cellulites massage kan op elk gewenst lichaamsdeel worden toegepast. De meest voorkomende plekken zijn de benen en billen omdat deze plekken vatbaar zijn voor cellulites. De massages zijn een afwisseling van massagetechnieken waaronder bindweefselmassage technieken, houten tools (wood therapy) en anti-cellulite cups. Deze technieken dragen allemaal bij om het weefsel te stimuleren, vocht en vetcellen af te breken en de cellulites te verminderen. De anti-cellulite cups kunnen tussen behandelingen door ook thuis gebruikt worden. Je besteld ze eenvoudig in onze shop en zijn makkelijk en veilig thuis te gebruiken. Zo kun je ook vanuit het comfort van jouw huis van de cups genieten.

Anti-cellulitis behandelingen hebben het beste effect als deze in een kuur worden geboekt. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen, verdeeld over 1 behandeling per week voor het beste resultaat.

cellulitis behandeling met witte handdoek op been
Onze andere Massage's

Bindweefsel massage

Bindweefsel massage bij vrouw op rug

Bodyshape Massage

Massage van vrouw die zwanger is

Massage na Bevalling

buik van vrouw met laser apparaat voor massage

After lipomassage

anti cellulite massage op been
Voordelen

Anti cellulite massage Antwerpen

+ Je ziet duidelijk minder cellulites

+ De huidconditie verbeterd

+ De huidstructuur verbeterd

+ Vetophopingen en vetcellen breken af

+ Geen onderhuidse verklevingen meer

+ De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd

+ De huis wordt verstevigd

+ Massages bevorderen de aanmaak van bindweefsel

+ De huid wordt strakker en slanker

Sinaasappelhuid en/of putjes verminderen doe je zo

Thuis aan de slag

1. Als je een sinaasappelhuid wilt verminderen en voorkomen dan is beweging belangrijk. Dansen, fietsen en zwemmen doen wonderen voor sinaasappelhuid op de benen. 2. Als je langdurig zit dan heeft dit een negatief effect op de huid. Sta regelmatig op, beweeg je benen, maak een wandeling en kies ervoor de trap te gebruiken in plaats van de lift. 3. Vermijd het dragen van strakke kleding om de bloedomloop niet in de weg
te zitten. 4. Je kunt de anti-cellulite cupping set één keer per week gebruiken. 5. Tijdens de nacht hersteld te huid. Door een goede nachtrust wordt de hormoonbalans hersteld waardoor de huid voldoende zuurstof kan opnemen. Een goede nachtrust zorgt er ook voor dat de huid minder vocht vasthoud.

anti cellulite massage op been
Do's
Water drinken

Drink minimaal 2 liter water voor een optimale vochtafdrijving en sneller resultaat.

No pain, no gain

Een anti-cellulites massage kan als pijnlijk worden ervaren. Houd hier rekening mee. Uiteraard nemen wij jouw pijngrens als leidraad tijdens de massage zodat het niet
ongemakkelijk wordt.

Dont's
Bodylotion & oliën

Smeer geen bodylotion of oliën op de lichaamsdelen die gemasseerd gaan worden.

Niet van tevoren eten

Het is niet verstandig om een massage te nemen op een lege maag. Zorg er daarom voor dat je 2 uur van tevoren iets eet. Als je bijvoorbeeld een afspraak hebt om 10:00 dan is het slim om rond 08:00 iets te eten zodat je niet met een lege maag naar de afspraak komt.