fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

Bodyshape Clinic voor effectieve afbraak van cellulite!

Herken jij jezelf hierin?
→ Schaam jij je voor je sinaasappelhuid?
→ Voel jij je onzeker over shorts dragen?
→ Kijk jij niet uit naar een dagje strand in je bikini?

Geen zorgen!

Door middel van de UNIEKE anti-cellulite methode van Bodyshape Clinic kunnen we je cellulite sneller verminderen en vaak volledig elimineren, met direct zichtbaar resultaat na de eerste behandeling!

 

Bodyshape anti-cellulite afbraak methode

Voordelen

+ Afbraak van vetophoping en vetcellen

+ Gladde en egale huid

Manuele massage + machinaal cuppen

Inclusief GRATIS Madero Therapie

+ Volle 60 minuten behandeling

+ Sterke vermindering of geheel verlost van je cellulite binnen 6 weken!

anti cellulite massage op been
Klanten aan het woord

Direct verschil!

'Na de eerste cellulite behandeling zag ik gelijk al een verschil ! Ik was blij verrast ik had niet verwacht dat mijn huid er zo snel op zou reageren omdat ik al sinds mijn puber jaren last heb van cellulite. Na heel veel geprobeerd te hebben is dit voor mij echt de oplossing . Ik ben bijna klaar met de kuur en het is nu al boven verwachting. Ik raad deze behandeling zeker aan ik voel me een stuk comfortabeler in mijn lichaam!' - Daisy, 36 jaar
★★★★★

Eindelijk gladde benen!

Zomer klaar

'Ik was altijd zo onzeker over de cellulite op mijn bovenbenen, ik heb van alles geprobeerd om het weg te krijgen maar niks hielp echt. Door de massage technieken is al mijn cellulite na 8 behandelingen 80% weg! Ik kreeg ook tips mee om het weg te houden, wat een service!' - Sabrina, 32 jaar
★★★★★

Enorm effectief

'De cellulite behandeling van de Bodyshape Clinic is een enorm effectieve behandeling waarin je ook echt voelt en ziet dat de cellulite word aangepakt! Ik was een beetje sceptisch in het begin maar na de eerste twee massages was mijn huid zichtbaar veel gladder en strakker. Ik kijk uit naar de rest van mijn massages om het uiteindelijke resultaat te kunnen zien.' - Joyce, 25 jaar
★★★★★

Deze maand onze unieke anti-cellulite methode voor €60,- i.p.v. €75,- voor een 60 minuten behandeling.
Boek nu online en zet de eerste stap naar een cellulite vrije huid!
Heeft u vragen?

Map pin circle | Free IconAdres: Bilderdijkstraat 69H1, 1053KM Amsterdam (uitsluitend op afspraak)

  Post, e-mail Gratis Pictogram van Essential Rounded Icons  E-mail: info@bodyshapeclinic.nl

 Whatsapp logo variant | Gratis Iconen  Tel.: +31654366864