fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

 

Massage na bevalling

Een massage na bevalling is een ware verademing voor de vrouw. Tijdens de zwangerschap verandert er binnen korte tijd veel in het lichaam. De buik zet flink uit, spieren worden opgerekt en er wordt meer vocht aangemaakt. Ook worden de nek, schouders en rug tijdens de zwangerschap en daarna tijdens het voeden ook erg belast.

Na de bevalling duurt het even voordat je weer in vorm bent. Een postnatale massage is een combinatie van lymfe drainage, ontspanning en bodyshape massage technieken zorgen ervoor dat de pijnlijke plekken worden verlicht de zwelling en vochtophoping vermindert en je snel weer je oude figuur terug krijgt. Of wij een massage na bevalling aanraden? Ja zeker.

De massage na bevalling is ook heel geschikt als cadeau. Bestel hier een cadeaukaart en verblijdt een kersverse mama in jouw omgeving met een heerlijke postnatale massage. Een origineel cadeau voor op kraambezoek of tijdens een babyshower!

Postnatale massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen 1/2 keer per week voor het beste resultaat.

Onze andere Massage's

Anti Cellulite Massage

anti cellulite massage op been

Bodyshape Massage

Massage van vrouw die zwanger is

Bindweefsel Massage

Bindweefsel massage bij vrouw op rug

After lipomassage

anti cellulite massage op been
Voordelen

Massage na bevalling

+ De hormoonhuishouding komt weer in balans

+ Stimuleert borstvoeding

+ Werkt ontspannend

+ Stimuleert de afvoer van vocht

+ De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder

+ Stimuleert de huiddoorbloeding:verhoogde toevoer van zuurstof

+ Stimuleert vetverbranding

+ Werkt figuurcorrigerend

Zo snel mogelijk

Terug in vorm?

Van oudsher is het in bepaalde culturen een gewoonte de buik van een net bevallen vrouw in te binden. Hierdoor ontstaat er druk op de buik en keert het figuur sneller terug naar de oude vorm. Tegenwoordig maakt men gebruik van een drukpak/faja of waisttrainer, deze biedt de juiste ondersteuning voor de rug, voldoende compressie van de buik en werkt het pak gelijk figuurcorrigerend.

Do's
Ontspannen

Probeer de hectiek van het moederschap even van je af te laten glijden en laat je in de watten leggen voor een dosis welverdiende me-time ♡

Water drinken

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving en de beste resultaten.

Drukpak/waisttrainer

Voor een optimaal resultaat van raden we aan om in combinatie met de postnatale massage een drukpak of waisttrainer te dragen.

Dont's
Niet van tevoren eten

Kom niet met een lege maag, zorg er wél voor dat je minimaal 2 uur voor je postnatale massage gegeten hebt. Bijvoorbeeld: indien je 10:00 een massage afspraak hebt, dient je maaltijd om 8:00 genuttigd te zijn.

Alcohol
Drink zolang je nog vocht vasthoud geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.
Zout
Eet zo min mogelijk zout tijdens je herstelperiode