fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

 

After pregnancy massage antwerpen

Een zwangerschap is zwaar en wanneer de bevalling achter de rug is dan is het niet vreemd dat je toe bent aan welverdiende ontspanning. Tijdens de zwangerschap verandert er binnen korte tijd een hoop in het lichaam. De buik zet uit, de spieren worden uitgerekt en er wordt meer vocht aangemaakt om baby en moeder gezond te houden. Ook worden de nek, schouders en rug tijdens de zwangerschap belast.

Het is normaal om na de bevalling een buikje te zien. Het is dan ook belangrijk om de tijd te nemen om weer in vorm te komen. After pregnancy massage antwerpen is een massage waarbij lymfre drainage, ontspanning en bodyshape massage technieken worden gecombineerd. Hierdoor Worden pijnlijke plekken ontlast, worden zwellingen en vochtophopingen minder en kun je sneller je oude figuur terug krijgen. Een postnatale massage is niet alleen bevorderlijk voor je lichaam, maar ook voor je geestelijke toestand!

Vrouw die praat tegen een andere vrouw in witte badjas
Massage van vrouw die zwanger is

De massage na bevalling is ook heel geschikt als cadeau. Bestel hier een cadeaukaart en verblijdt een kersverse mama in jouw omgeving met een heerlijke postnatale massage. Een origineel cadeau voor op kraambezoek of tijdens een babyshower!

Postnatale massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 10 behandelingen 1/2 keer per week voor het beste resultaat.

Onze andere Massage's

Anti Cellulite Massage

anti cellulite massage op been

Bodyshape Massage

Massage van vrouw die zwanger is

Bindweefsel Massage

Bindweefsel massage bij vrouw op rug

After lipomassage

anti cellulite massage op been
Voordelen

Massage na bevalling

 + De hormoonbalans wordt hersteld

+ De massage stimuleert en bevorderd borstvoeding

+ De postnatale massage werkt ontspannend

+ Opgehoopt vocht wordt sneller afgevoerd

+ De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder

+ De verhoogde toevoer van zuurstof stimuleert de huiddoorbloeding

+ De vetverbranding wordt gestimuleerd

+ Werkt direct figuurcorrigerend

Zo snel mogelijk

Weer een figuurtje?

Het is niet ongebruikelijk om de buik na de bevalling in te binden. Door de inbinding ontstaat er druk om de buik en keert het figuur sneller terug naar de vorm voor de zwangerschap. Tegenwoordig hoef je niet meer in te binden maar maak je gebruik van een drukpak/faja of waisttrainer. Deze producten zijn speciaal ontworpen om de juiste druk en ondersteuning te bieden. Zo wordt de rug ondersteund, is er voldoende compressie op de buik en werkt het pak direct figuurcorrigerend.

Do's
Ontspannen

Het moederschap is al zwaar genoeg. Laat je door Bodyshape Clinic in de watten leggen en geniet van een welverdiende massage en ontspan!

Water drinken

Voor de beste resultaten en regelmatige vochtafdrijving is het belangrijk om voldoende te drinken. Zeker in combinatie met het dragen van een drukpak of waisttrainer.

Drukpak/waisttrainer

Een postnatale massage wordt nog effectiever met behulp van een drukpak of waisttrainer. De behandeling kun je dan ook gerust combineren met deze producten.

Dont's
Niet van tevoren eten

Een after-pregnancy massage is niet comfortabel op een lege maag. Zorg ervoor dat je minimaal 2 uur voor aanvang van de massage iets hebt gegeten. Heb je bijvoorbeeld een afspraak om 10:00 dan dien je rond 08:00 iets te eten.

Alcohol
Drink zolang je nog vocht vasthoud geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Het lichaam kan deze dranken moeilijk verwerken. Na een zwangerschap is het belangrijk om je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens het herstel.
Zout
Eet zo min mogelijk zout tijdens je herstelperiode om de herstelperiode niet te vermoeilijken.