fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us

 

After lipomassage

After lipomassage oftewel post operatieve massages worden sterk aanbevolen na een operatieve ingreep. Massage na liposuctie is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat van uw lichaam.

Vijftig procent van het eindresultaat is het werk van de chirurg en de andere helft is de juiste aftercare. Na de operatie kunnen verhardingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan.

De verhardingen zijn doorgaans het gevolg van het ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule (het instrument waarmee de vetcellen verwijdert worden).

Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor.

De massage na liposuctie wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren.

Dit zorgt ervoor dat uw lymfesysteem opnieuw activeert en het overtollige vocht gemakkelijk afgevoerd kan worden.

Tevens maken we gebruik van ultrasound, deze minimaliseert de blauwe plekken en zwelling en gebruiken we radiofrequentie en infrarood voor het strakker maken van de huid.

Massage na liposuctie

After lipo massage is een uitstekende behandeling als voor- en nabehandeling bij liposuctie, liposculpture, brazilian butt lift (BBL), en een buikwandcorrectie. Al eerder een operatie ondergaan en heb je last van fibrose? Onze specialisten beschikken over de juiste technieken om fibrose te verminderen of zelfs te verhelpen.

De after massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Wij adviseren gemiddeld 10 tot 20 behandelingen 2 keer per week voor het beste resultaat.

Onze andere Massage's

Anti Cellulite Massage

Bodyshape Massage

Massage na Bevalling

Bindweefsel massage

Voordelen

+ Stimuleert de afvoer van vocht en vetcellen

+ Voorkomt en verhelpt fibrose

+ Verzacht verhard littekenweefsel

+ Bevordert de doorbloeding van de huid

+ De huid wordt steviger, soepeler, gezonder en gladder

+ Verminderd pijn

+ Versnelt het genezingsproces

Mooi & snel resultaat

Faja op maat

Het is belangrijk dat de faja goed aansluit op het lichaam om op de juiste plekken de benodigde compressie uit te oefenen. Een faja op maat is hierbij een must. Een té strakke faja kan leiden tot faja burns, dit zijn brandwonden die ontstaan door teveel druk op één plek. Als de faja niet goed aansluit dan geef je het lichaam de ruimte om meer vocht te produceren en op te zwellen. Een op maat gemaakte faja gaat dit tegen en zorgt voor het mooiste en het snelste resultaat.

Bij ons in de kliniek worden je maten opgenomen waarop de faja naar keuze vermaakt wordt, binnen 24 uur is je faja op maat gereed. Bestel nu je faja op maat!

Aftercare

Voor een voorspoedig herstel gaat de massage na liposuctie gepaard met de juiste producten, denk daarbij aan een goed passende faja, een ab- en backboard, lipofoam en een bbl kussen. Voor meer informatie over de aanvullende aftercare producten, bezoek hier onze webshop.

Do's
Water drinken

Drink zoveel mogelijk water, minimaal 2 liter per dag. Water vervoerd namelijk de afvalstoffen en is goed voor de elasticiteit van de huid.

Faja

Draag je faja (drukpak)voor minimaal 3 maanden de gehele dag en nacht. Daarna 3 maanden alleen de dag of nacht. Dit zorgt ervoor dat je lichaam minder vocht aanmaakt en opzwelt.

Vroege start

Om het resultaat en herstel te bespoedigen adviseren we om zo snel mogelijk na je operatie te starten met after lipo massages. Hierbij is een minimum van 10 massages de norm. Zie prijslijst voor tarieven en pakketten.

Dont's
Bodylotion & oliën

Gebruik voor een massage geen bodylotion of oliën voor de delen van het lichaam die gemasseerd worden, daardoor werkt het apparatuur minder goed.

Alcohol

Drink zolang je nog vocht vasthoud geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Zout

Eet zo min mogelijk zout tijdens je herstelperiode