fbpx
Bruine logo van bodyshape in Amsterdam
openingstijden
& contact

Ma. – Vrij. 10:00 – 21:00
Zaterdag. 10:00 – 19:00
Zondag. 12:00 – 17:00

Uitsluitend op afspraak.

Bilderdijkstraat 69H1

1053KM Amsterdam

Tel.: +31654366864

Follow Us
After-lipo massage voor de kin, hals en kaaklijn

After-lipo massage voor de kin, hals en kaaklijn

Cosmetische chirurgie is één van de meest voorkomende procedures in Nederland, en steeds meer mensen ontdekken liposuctie voor de kin, hals en kaaklijn. Na de behandeling is het slim om een after-lipo massage voor de kin, hals en kaaklijn te boeken. Zo bevorder je het herstel én is het eindresultaat mooier. 

De after-lipo massage bestaat uit professionele massage technieken waarmee de masseurs manuele lymfedrainage bereiken. Met hulp van speciale massagetechnieken stimuleren zij het lymfesysteem. Dit zorgt ervoor dat je overtollig vocht na een operatie sneller kwijt raakt, waardoor de zwellingen afnemen en jij sneller van het eindresultaat kunt genieten. Door ook te werken met ultrasound en infrarood kun je blauwe plekken tegengaan en zorg je voor een strakkere huid. Kortom: na een liposuctie behandeling loont het om een professionele massage te boeken. Zowel voor het herstel als het optimaliseren van het resultaat. 

 

 

 

 

after-lipo massage voor de kin, hals en kaaklijn

Wat is een after-lipo massage

Een after-lipo massage is een massage waarbij wij lymfedrainage stimuleren en bevorderen om overtollig vocht af te voeren. Het lymfesysteem wordt door de massage geactiveerd, waardoor het herstel na de operatie sneller verloopt. De massage zorgt er bovendien voor dat de huid op de juiste manier geshaped wordt. Hierdoor bereik je het optimale resultaat na een liposuctie behandeling. Om ervoor te zorgen dat je nek, hals en kin na een liposuctie behandeling op de juiste manier helen, is het aan te raden om meerdere massages te boeken. In de regel geldt dat je het beste resultaat bereikt door de massage 2 keer per week voor ongeveer 4 tot 6 weken te herhalen. Je kunt echter niet direct met de after-lipo massage beginnen. Je neemt namelijk eerst wat tijd om te herstellen. 

Hoe snel begin je na liposuctie met massages?

Na een liposuctie behandeling kun je met massages beginnen na ongeveer 5 dagen. Overleg voor de boeking van de massage eerst met je arts om er zeker van te zijn dat je niet te snel begint met de behandelingen. Kun je volgens je arts starten met de behandelingen? Dan hoef je je tijdens de massage nergens zorgen over te maken. Onze experts zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van after-lipo massages en hebben ruime ervaring met het geven van massages na liposuctie behandelingen. Je kunt bij ons terecht voor after-lipo massages voor de nek, hals en kaaklijn. Het is ook mogelijk om een after lipo massage te boeken na een liposuctie behandeling op een andere plek. Zo zorgen wij er samen voor dat je sneller hersteld bent en het eindresultaat je verwachtingen overtreft!

Ben jij van plan om een liposuctie behandeling te boeken, maar ben je zenuwachtig over het herstel? Geen zorgen, want onze masseurs geven je ook graag advies over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de behandeling én wat je moet doen om zo snel mogelijk te herstellen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen na een liposuctie behandeling? Neem nu contact met ons op voor meer informatie over after lipo massages of boek jouw massage meteen.

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant   Massage: luxe of noodzaak?

Post a Comment