Massage na bevalling

Massage na bevalling

Een massage na bevalling is een ware verademing voor de vrouw. Tijdens de zwangerschap verandert er binnen een korte tijd veel in het lichaam én mentaal. De buik zet flink uit, spieren rekken op en je lichaam maakt meer vocht aan. Daarnaast worden de nek, schouders en rug tijdens de zwangerschap en daarna tijdens het voeden erg belast. 

Onze massage helpt je beter slapen en vermindert de spanning in je spieren (zoals in je rug en schouders). Ook je vermoeidheid, stress en angsten kunnen afnemen. Vooral voor mama’s die last hebben van babyblues hebben de massages een positieve bijdrage.  

Zij gingen je voor:

Xaviera V.
Lees verder
Fijne ontspannende massage. Veel info gehad. Blij dat ik ben geweest.
Yuly A.
Lees verder
Supergoed en heerlijk! Na alle slapeloze nachten viel ik bijna in slaap tijdens de behandeling.
Aniek V.
Lees verder
De massage was heerlijk en ontspannend. Mijn oppas had op het laatste moment afgezegd dus mijn baby had ik bij me. De masseuse was zo geduldig en lief toen ik tussendoor even moest voeden.
Previous
Next

Wat gaan we doen?

Na de bevalling duurt het even voordat je weer in vorm en balans bent. Tijdens de postnatale massage combineren we lymfedrainage-, ontspanningsmassage- en bodyshapemassage-technieken. Met deze behandeling verlichten we de pijnlijke plekken. Ook verstevigen we de huid en verminderen we de zwelling en vochtophoping. Zo krijg je snel weer je oude figuur terug.  

Voordelen van Massage na bevalling

Advies

Start minimaal 4-6 weken na de bevalling. Geef je nog borstvoeding? Laat het ons weten en dan nemen we het mee in je persoonlijk behandelplan.

Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water voor een optimale vochtafdrijving.

Zorg dat je een lichte maaltijd hebt genuttigd

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Je kan wat vermoeid raken en hoofdpijn krijgen door de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage.

We bevelen elk uur een wandeling van 5 minuten aan voor een goede doorbloeding en om het lymfesysteem te activeren.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Beperk zoutinname tijdens je herstelperiode. Deze zorgt voor meer vochtaanmaak.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om in combinatie met de postnatale massage een drukpak of waisttrainer te dragen. Deze draagt bij aan het sneller terug in je oude figuur komen.

Afspraak maken?

Plan jouw Massage na bevalling behandeling in!