Bindweefsel­massage

Bindweefsel­massage

Ga voor de bindweefselmassage voor het verstevigen van je huid en het opheffen van vetophopingen. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Daarom is deze massage geschikt om littekenweefsel los te maken en om een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels of acne te verbeteren en/of te verminderen.

Zij gingen je voor:

Denise V.
Lees verder
Ik had een bindweefsel geboekt. Er werd als extra cupping aangeboden. Ik ben voor de cupping gegaan(is nog steeds bindweefsel) het zat behoorlijk vast Maar de behandelaar was geweldig, een vakvrouw. Tweede afspraak staat al geboekt. Wat een verschil na 1 afspraak.
Nuray E.
Lees verder
Hi, Heel goed geïnformeerd en geadviseerd over de bindweefsel behandeling, ben erg tevreden. Top dank je wel voor de service en vakbekwaamheid.
Tanya M.
Lees verder
Gladde en strakke benen na de behandeling echt een aanrader!
Lynn D.
Lees verder
Op veel plekken geweest voor een goede bindweefselmassage maar dit overtrof mijn verwachtingen!
Previous
Next

Wat gaan we doen?

Een bindweefselmassage varieert van lichte aanrakingen van de huid tot het stevig oppakken en verschuiven van het weefsel. Door de huid te plooien en /of te rollen voelen we aan waar het onderliggend bindweefsel een hobbelige structuur heeft. Deze maken we dan gladder en soepeler. De massage kan op elk gewenst lichaamsdeel worden uitgevoerd.

Voordelen Bindweefselmassage

Advies

Bindweefselmassage is het effectiefst in kuurverband. Voor het beste resultaat adviseren wij gemiddeld 6 behandelingen 1 keer per week.

Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water voor een optimale vochtafdrijving.

Houd er rekening mee dat deze Bindweefselmassage als pijnlijk kan worden ervaren. Dit is afhankelijk van de gewenste resultaten.

Bij elke behandeling houden we rekening met jouw pijngrens.

Breng geen bodylotions of olie aan op de delen van het lichaam die we gaan masseren. Zo zullen de bindweefselgrepen goed uitgevoerd worden.

Zorg ervoor dat je minimaal 2 uur voor je massage gegeten hebt. Heb je bijvoorbeeld om 10:00u een afspraak? Dan raden we aan om een maaltijd om 8:00u te nuttigen.

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Geen zorgen, je kunt blauwe plekken krijgen. Minimaliseer deze door Arnica gel te smeren en/of Arnica druppels te gebruiken.

Je kan wat vermoeid raken en hoofdpijn krijgen door de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage.

We bevelen een wandeling van 20 minuten aan voor een goede doorbloeding.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Afspraak maken?

Plan jouw Bindweefselmassage behandeling in!