Anti-cellulite massage

Anti-cellulite massage

Verminder cellulite en verstevig en verstrak je huid met ons eigen ontwikkelde Anti-cellulite massage. Deze krachtige diepe massage is geheel afgestemd op de meest voorkomende plekken waar de cellulite zich bevindt, op de benen en billen. 

Tip: Combineer de Anti-Cellulite massage met de Colombian Wrap voor snellere resultaten. 

Zij gingen je voor:

Yasmina O.
Lees verder
Super vriendelijk personeel. Ik heb de anti-cellulitis gedaan met maderotherapie (hout) en het resultaat is supersnel te zien. ALLES WAS TOP! 👌🏼 Dankjewel
Maura B.
Lees verder
De vrouwen die ik heb gezien waren heel lief. Ik voelde me heel erg welkom. Er wordt advies op maat gegeven. De behandeling was ook heel fijn. Wel pijnlijk maar dat werd van tevoren allemaal verteld. Ik kwam dus niet voor een verrassing te staan. De kliniek ziet er heel verzorgd en gestyled uit. Ik ging met een fijn gevoel en strakkere benen de deur weer uit!
Stefanie B.
Lees verder
Gister een anti-cellu behandeling gehad bij Dima. Wat een topper! Enorm veel kracht in haar handen en ze sleurt je er emotioneel goed doorheen. Tevreden!
Janice L.
Lees verder
Ik werd heel goed/ vriendelijk geholpen tijdens de anti cellulite behandeling. Ondanks dat het een vervelend gevoel was heb ik het heel gezellig gehad! De pijn viel heel erg mee met de verwachting die ik erbij had. En ik blijf zeker terugkomen! Echt een aanrader.
Previous
Next

Wat gaan we doen?

Tijdens deze massage gebruiken we verschillende technieken. Waaronder diepe bindweefselmassage-grepen, verschillende houten tools (wood therapy), machinale cups en ijs. Hiermee stimuleren we het weefsel, voeren we vocht en breken vetcellen af en verminderen we cellulite. De krachtige combinatie van techniek en tools zorgt voor geweldige resultaten.

Voordelen van de Anti-cellulite massage

Advies

De Anti-cellulite massage kan het best worden toegepast in kuurverband. Voor het beste resultaat adviseren wij gemiddeld 6 behandelingen 1 keer per week.

Tip:

Laat bij je boeking weten of je een starter bent of niet. Bij elke behandeling houden we rekening met jouw pijngrens.

Hoe bereid ik me het beste voor op deze behandeling?

Drink voldoende water voor een optimale vochtafdrijving.

Houd er rekening mee dat deze anti cellulite behandeling als pijnlijk kan worden ervaren. Dit is afhankelijk van de gewenste resultaten.

Bij elke behandeling houden we rekening met jouw pijngrens.

Breng geen bodylotions of olie aan op de delen van het lichaam die we gaan masseren. Zo zullen de bindweefselgrepen goed uitgevoerd worden.

Zorg ervoor dat je minimaal 2 uur voor je massage gegeten hebt. Heb je bijvoorbeeld om 10:00u een afspraak? Dan raden we aan om een maaltijd om 8:00u te nuttigen.

Drink voldoende water voor optimale vochtafdrijving.

Geen zorgen, je kunt blauwe plekken krijgen. Minimaliseer deze door Arnica gel te smeren en/of Arnica druppels te gebruiken.

Je kan wat vermoeid raken en hoofdpijn krijgen door de afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage.

We bevelen een wandeling van 20 minuten aan voor een goede doorbloeding.

Drink geen alcohol, koffie of frisdrank hierdoor vertraag je het genezingsproces. Dit zijn ernstige afvalstoffen die het lichaam moeilijk kan verwerken.

Afspraak maken?

Plan jouw Anti-cellulite massage behandeling in!